Eaton Alliances

Партньорства

Eaton работи заедно с водещи ИТ технологични компании, за да предостави лабораторно валидирани решения за управление на захранването, които са съвместими с виртуални ИТ среди, включително свързани и хипер-свързани инфраструктури.

Cisco Solution Partner

Cisco

Със Cisco няма невъзможно свързване — включително на хора, процеси, данни и обекти. Вижте как Eaton се интегрира и осигурява стойност като предпочитан партньор за решения на Cisco.

Citrix

Софтуерът Intelligent Power Manager на Eaton безпроблемно се интегрира с XenCenter Server на Citrix

Dell EMC VSPEX LABS

Dell EMC

Dell EMC ви позволява да разгърнете по-бързо една доказана инфраструктура без риска и сложността на традиционния „направи си сам“ подход. Eaton предлага валидирани от Dell EMC решения за управление на захранването, за да ви помогне да се справите с вашите специфични предизвикателства, свързани с управлението на захранването.

EMC VSPEX LABS

Microsoft

Eaton, като част на мрежата Microsoft Partner, помага за директното интегриране на наблюдението на захранването в Microsoft Systems Center Operations Manager.

NetApp

Член на партньорската програма на NetApp, Eaton предлага мощна, интегрирана и скалируема инфраструктура, разработена за правилна защита и поддръжка на изискванията на FlexPod.

Nutanix

Интелигентните, интегрирани и скалируеми решения на Eaton ви позволяват да организирате, защитите и управлявате внедрeни решения на Nutanix, като помагат за намаляване на риска и осигуряване на непрекъснатост на работните процеси.

SimpliVity

Чрез отраслово споразумение със SimpliVity, Eaton подобрява платформите OmniCube и OmniStack с напълно интегрирана, мащабируема инфраструктура, която опростява управлението на захранването във виртуализирана среда.

VMWare

Intelligent Power Manager на Eaton е софтуер, сертифициран като VMware Ready, който се интегрира безпроблемно с vCenter Server на VMware, позволявайки управлението на вашата виртуална мрежа и на нейното захранване от едно-единствено място.