News Releases - 2014

Дата: 5 декември 2014 г.

Eaton разширява IT инфраструктурата с предлагане на модулни стелажни REC системи

Компанията за управление на захранването Eaton обяви днес, че е добавила към своята оферта за IT инфраструктура новата REC серия IT комуникационни ракове. Новите устройства могат да бъдат сглобени в енергоспестяващи контейнерни модулни конфигурации, разширяващи успешните RE стелажи, представени по-рано тази година и предлагащи един и същ набор от функции, включително ролки, заземяващ комплект, релси за позициониране без стъпала, U-маркировка и бързо освобождаващи се заключващи се стени. Други важни характеристики включват повишената височина, дълбочина и товароподемност като по този начин правят готовите за работа ракове подходящи за малки, средни и големи центрове за данни.

„Новата REC серия IT ракове с модулна конфигурация тип „пътека” (използвани в сървърни зали) са специално проектирани с мисъл за риселъри с добавена стойност и системни интегратори“, обяснява Стивън Уечтър, продуктов мениджър в Eaton EMEA. „Тази система е проектирана да направи самото проектиране, доставка и инсталиране на решенията базирани на IT ракове в модулна конфигурация бързо и лесно“.

Налична е пълна гама от стелажни аксесоари включително аксесоари за управление на въздушния поток и кабелите на раковете с височини 42U и 47U и дълбочини от 1000 мм и 1200 мм. IT раковете могат лесно да бъдат сглобени в модулна конфигурация от вида с разделени отварящи се врати в края на реда и сегменти с 600 или 800 милиметра ширина на тавана, предназначени за 1200 мм широки сървърни конфигурации.

Серията REC осигурява основата за по-големи вариации на наскоро представената платформа на Eaton Intelligent Power Pod, която включва UPS устройства, стелажни PDU, софтуер за управление на захранването и други услуги. С използването на този портфейл от продукти и услуги, интеграторите могат да инсталират предпочитаното от тях IT оборудване и софтуер и да доставят напълно интегрирана система на техния клиент.

„Със серията REC, Eaton вече предлага много гъвкав набор от IT ракове и модулни конфигурации, за да допълни своите UPS, стелажни PDU, софтуер и предлагане на услуги и да отговори на изискванията на този важен сектор“, допълва Стивън Уечтър.

Серията REC е най-новото попълнение в портфолиото на Eaton ot решения за ИТ инфраструктури, което включва също и серията ракове RE за малки приложения, и RP серията - система от висок клас IT ракове за всички видове приложения.

Повече информация за новата серия REC можете да намерите тук: www.eaton.eu/RECseries

За да научите повече за решенията за качествено захранване на Eaton, посетете www.eaton.eu/powerquality. За всички последни новини последвайте ни в Twitter на: @Eaton_UPS или ни намерете на страницата на нашата компания: Eaton EMEA LinkedIn.

Електротехническият бизнес на Eaton е глобален лидер в системите за разпределение на енергия и защита от токови удари, системите за защита на резервно захранване, контрола и автоматизацията, осветлението и сигурността, конструктивните решения и електроинсталационните продукти, решенията за тежки условия и опасна среда, както и техническите услуги. Посредством набора си от глобални решения, Eaton има възможност да отговори на настоящите сериозни предизвикателства в областта на управлението на захранването.

Eaton е производител на оборудване за управление на енергия с продажби за 2013 г. на стойност 22 милиарда долара. Eaton осигурява енергийно-ефикасни решения, които помагат на нашите клиенти да управляват електрическа, хидравлична и механична енергия по един по-ефективен, безопасен и устойчив начин. Eaton има около 103 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете www.eaton.eu.

Информация по темата
2018
2017
2016
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com