News Releases - 2014

Дата: 21 май 2014 г.

ИТ стелажите на Eaton от серия RE представляват богато на функции и достъпно решение

Морж, Швейцария … Компанията за управление на захранването Eaton официално пусна на пазара ИТ сървърни стелажи от серия RE като част от своите решения за изграждане на ИТ инфраструктура. Тези богати на функции и достъпни стелажи са разработени за мрежови помещения и малки сървърни зали и са базирани на съществуващата популярна серия от стелажи на Eaton за малки, средни и големи центрове за данни. В този пазарен сегмент, който традиционно е беден на функции, стелажите от серия RE предлагат стандартно богата гама функции, сред които колелца, комплект за заземяване, безстепенна монтажна шина, U-маркировка и заключващи се и лесно махащи се странични панели.

„Новите ИТ стелажи от серия RE са разработени специално за търговците и системните интегратори“, сподели г-н Стивън Вехтър, продуктов мениджър за EMEA, Eaton. „Като добавим тези предложения към съществуващата серия RP на Eaton ние вече имаме продукти, които са подходящи за всякакви нужди. Серия RE е подходяща за малки организации, търсещи добра цена и качество, а серия RP осигурява високопроизводителна стелажна система за всички видове организации“.

Налични във височини 27U и 42U и дълбочини 800 и 1000 мм, стелажите могат да се съберат в ограничени пространства и могат да приютят големи количества ИТ оборудване и кабели. Стелажите от серия RE са налични и със стъклени или перфорирани врати и са придружени от пълна гама от аксесоари за управление на въздушния поток и управление на кабелите.

За да научите повече за решенията за качествено захранване на Eaton, посетете www.eaton.eu/powerquality. За всички последни новини следвайте ни в Twitter на @Eaton_UPS или намерете нашата корпоративна страница Eaton EMEA в LinkedIn.

Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 22 млрд. долара за 2013 г. Eaton предоставя енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton има около 101 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете www.eaton.eu.

Информация по темата
2018
2017
2016
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com