News Releases - 2014

Дата: 21 май 2014 г.

Eaton пуска Intelligent Power Pod: интелигентна система за управление на захранването за свързани и хипер-свързани инфраструктури

Морж, Швейцария … Компанията за управление на захранването Eaton поставя нови стандарти в областта на управлението на захранването на виртуални ИТ среди с пускането на своята новаторска система Intelligent Power Pod™ в Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA).

Разработена специално за модерни ИТ архитектури, включително свързани и хипер-свързани инфраструктури, Intelligent Power Pod на Eaton представлява интегрирана система предлагаща резервно захранване, електроразпределение, управление на захранването, приютяване и услуги за поддръжка. Системата осигурява непрекъсната работа на бизнеса и устойчивостта, от които се нуждаят ИТ мениджърите, предлагайки им една надеждна физическа инфраструктура, както и възможности за пълна интеграция с контролерите за управление и стартиране на автоматична миграция на виртуално оборудване към облак или сайт за архивиране при прекъсване на захранването. Свързаните решения, които са включени в Intelligent Power Pod, са защитени, управляеми и интелигентни; те работят без прекъсване, гарантирайки, че бизнесът ще работи 24 часа на ден, 365 дни в годината.

„Най-важният приоритет на съвременните ИТ мениджъри и мениджърите на центрове за данни е осигуряването на непрекъснатата работа на важните за бизнеса приложения, дори когато има прекъсване на захранването“, каза г-н Сирил Брисън, вицепрезидент за EMEA, Eaton Power Quality. „Те не искат сложни отделни компоненти за защита и управление на захранването, изискващи много време и електротехническа експертиза за настройка и управление, а търсят пълноценно и лесно за използване решение. Новата система Intelligent Power Pod предлага тези инструменти — не само приютяване и захранване на ИТ оборудване, но и дистанционно управление на захранването чрез виртуален контролен пулт“.

Intelligent Power Pod на Eaton осигурява готово за виртуализация решение за резервно захранване, конфигурирано според изискванията на потребителите с възможности за проверка и промяна на конфигурацията и състоянието почти незабавно. Осигуряването на резервно захранване се допълва от надеждно електроразпределение, което позволява прецизно наблюдение на консумацията и дистанционно управление на ИТ оборудване, включително превключване и рестартиране. Структурата на Intelligent Power Pod е базирана на доказалата се и широко използваната гама от ИТ стелажи на Eaton. Те предлагат солидна защита за ИТ оборудването, монтирано в тях, както и отлично управление на въздушния поток, което помага за минимизиране на разходите за електроенергия.

Мощният и интелигентен софтуер Intelligent Power™ се интегрира напълно с контролерите и системите за управление на виртуални машини, включително VMware vCenter, vSphere vMotion и Citrix XenCenter. Това означава, че потребителите могат удобно и ефикасно да наблюдават целите ИТ инсталации, включително захранващата инфраструктура, от едно и също място, използвайки един и същ инструмент за управление. Intelligent Power Pod предлага и възможност за стартиране на автоматична миграция на виртуални сървъри при прекъсване на захранването, позволявайки им да бъдат преместени на архивен сайт, който не е засегнат от проблеми със захранването, или в облак, гарантирайки по този начин непрекъснатата работа на организацията.

Intelligent Power Pod се допълва от услуги за поддръжка, които помагат на потребителите да защитят стойността и възвращаемостта на техните инвестиции в инфраструктури за захранване, поддържайки ги високи през цялото време.

Eaton работи в тясно сътрудничество с компании като Cisco, NetApp, EMC и VMWare, за да гарантира, че нейните решения са подходящи за свързаната инфраструктура, интегрирайки се с платформи като Cisco Unified Computing System™ за управление на сървъри и мрежови устройства, софтуера на VMWare и устройствата за съхранение на данни на NetApp, както и поддържайки изискванията на такива свързани инфраструктурни решения като FlexPod, FlexPod Express и EMC VSPEX.

За да научите повече за Intelligent Power Pod на Eaton, посетете www.eaton.eu/live365.

За да научите повече за решенията за качествено захранване на Eaton, посетете www.eaton.eu/powerquality. За всички последни новини следвайте ни в Twitter на @Eaton_UPS или намерете нашата корпоративна страница Eaton EMEA в LinkedIn.

Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 22 млрд. долара за 2013 г. Eaton предоставя енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton има около 101 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете www.eaton.eu.

Информация по темата
2018
2017
2016
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com