News Releases - 2014

Дата: 21 май 2014 г.

Eaton пуска ново поколение електроразпределителни устройства за сървърни стелажи

Морж, Швейцария … Компанията за управление на захранването Eaton официално пусна на пазара своите нови електроразпределителни устройства ePDU за сървърни стелажи от трето поколение (G3), които предлагат най-добрата в класа си ефективност и надеждност и технологични новости, сред които новата чакаща патентоване функция за закрепване на кабелите, отиващи към IEC гнездата.

Продуктите от новото ePDU G3 портфолио са разработени така, че да отговорят на специфичните нуждите от електроразпределение на съвременните ИТ мениджъри и мениджърите на центрове за данни, осигурявайки мощни възможности за наблюдение на захранването. В Европа, Близкия Изток и Африка първоначално серията ще бъде налична в три различни версии: основна — осигурява надеждно разпределение на електроенергия; за измерване — осигурява измерване на напрежение (V), мощност (W), ток (A) и консумация (kWh) от ePDU и прекъсвача на веригата и за линейно измерване — за обновяване на всяка основна инсталация за електроразпределение, така че да включва съвременните възможности за измерване на Eaton.

Уникалната функция за придържане на кабелите към IEC конекторите на новите ePDU устройства, включително основните модели, слага край на често срещания и скъпоструващ проблем на изключване на щепселите от IEC гнездата поради удари и вибрации. Тази функция може да се използва със стандартни кабели, елиминирайки нуждата от специални захранващи кабели и скоби за придържане, които могат да увеличат общата цена на стелажната система за електроразпределение с около 50 на сто.

„Стелажните електроразпределителни устройства стоят в основата на ефективното управление на захранването на днешните центрове за данни“, споделя г-н Стефан Кут, продуктов мениджър за страните от EMEA, Eaton. „Нашите нови ePDU G3 продукти включват технически иновации и съвременни технологии, за да предложат несравнима комбинация от надеждност, гъвкавост и стойност за парите, които плащате. Те действително поставят нови стандарти за стелажно електроразпределение и несъмнено имат голям принос за максималното увеличаване на времето на непрекъсната работа на бизнеса когато се използват“.

В допълнение към патентованата IEC скоба новите ePDU G3 модели на Eaton могат също така да работят без прекъсване при температури до 60 градуса по Целзий, което ги прави идеален избор за използване в модерните центрове за данни с повишена температура. Нископрофилният 0U дизайн на новите захранващи устройства означава, че те ще заемат минимално място в стелажа и са съвместими с всички стелажни конфигурации. Опциите за странично и задно монтиране позволяват безпрепятствен достъп до ИТ устройствата в стелажа като е възможен монтаж с окачване или чрез уникална настройваща се система за бърз и лесен монтаж.

В помощ на балансирането на товара всички ePDU G3 модели, включително основните ePDU, имат цветна маркировка на изходните гнезда, която отговаря на съответните прекъсвачи. Моделите за измерване и за линейно измерване разполагат с графичен дисплей с течни кристали (LCD) с удобно меню за лесна настройка и откриване на проблеми. И двата модела за измерване осигуряват точност до ±1% (IEC).

Мрежовите модели ePDU G3 позволяват на потребителите на софтуера Intelligent Power™ Manager на Eaton автоматично да откриват, наблюдават, обновяват и конфигурират групово няколко ePDU устройства като същевременно осигуряват интеграция с платформи за виртуализация като например VMware® vCenter Server™. Новата патентована мрежова функция за последователно свързване позволява на до четири ePDU да се свържат към един мрежов порт с един IP адрес, осигурявайки намаляване на разходите с до 75 на сто в сравнение с традиционните електроразпределителни устройства, които се нуждаят от отделни портове.

За да научите повече за решенията за качествено захранване на Eaton, посетете www.eaton.eu/powerquality. За всички последни новини следвайте ни в Twitter на @Eaton_UPS или намерете нашата корпоративна страница Eaton EMEA в LinkedIn.

Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 22 млрд. долара за 2013 г. Eaton предоставя енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton има около 101 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете www.eaton.eu.

Информация по темата
2018
2017
2016
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com