Кратка информация за медиите - 2017

Дата: 26 Юни 2017 г.

Eaton продължава да се ангажира с иновации за центрове за данни с членството си във фондация Open Compute Project

26 юни 2017 г. … Днес, компанията за управление на захранването Eaton обяви, че се е присъединила към фондация Open Compute Project (OCP), която представлява общност за сътрудничество, фокусирана върху промяната на хардуерните технологии, така че ефективно да поддържат растящите изисквания на изчислителната инфраструктура. Като член на ниво общност, Eaton ще подпомага общността да постигне своята мисия за проектиране, използване и осигуряване на масово разпространение на най-ефективните разработки за скалируеми изчисления.

„Eaton има дългогодишен опит в осигуряването на скалируемост на центровете за данни и енергийна ефективност с нашия хардуер, софтуер и услуги за управление на захранването“, сподели г-н Джо Скорджанек, продуктов мениджър ePDU, решения за разпределение на електроенергия на Eaton. „Чрез сътрудничество с общността Open Compute решенията на Eaton могат да играят решаваща роля в тази инициатива, тъй като ние продължаваме да захранваме бъдещето на иновациите за центрове за данни“.

Основана през 2011 г. от Facebook, Intel и Rackspace, OCP преобразува хардуера, като го прави по-ефективен, гъвкав и скалируем. Иноваторите работят заедно чрез създаването на глобална общност от лидери в областта на технологиите, за да отворят черната кутия на проприетарната ИТ инфраструктура, за да се увеличи скоростта на иновациите в, близо и около центъра за данни и извън него за постигане на по-голям избор, персонализиране и икономии на разходи.

Портфолиото на Eaton от продукти за качествено захранване обхваща цялостен набор от решения за управление на захранването. Те включват непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), устройства за защита от пренапрежение, устройства за електроразпределение (PDU), дистанционно наблюдение, софтуер, корекция на фактора на мощността, управление на въздушния поток, рак оборудване и услуги.

За да научите повече за продуктите и услугите на Eaton за качествено захранване, посетете www.eaton.eu/powerquality.

Related Information
2020
2019
2018
Media Inquiries:
Please direct Eaton Power Quality media-related questions to:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com
 
Articles