News Releases - 2017

Дата: 06 ноември 2017 г.

Eaton въведе най-съвременната гама UPS модули за морската индустрия

Гамата UPS модули с мощност от 8 kW до 40 kW е специално разработена за приложения в корабната индустрия за защита на кораби, екипажи и товари

ESPOO, ФИНЛАНДИЯ … Компанията за управление на захранването Eaton обяви нова гама от съвременни непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS) за морски и офшорни приложения. 93PS Marine на Eaton е най-съвременното трифазно UPS устройство с мощност 8-40 kW, създадено да издържа на сурови условия в морето и да защитава функциите на борда на корабите. Най-новата гама устройства предоставя на морската индустрия най-съвременни функционалности, проектирани са така, че да са лесни за внедряване и поддържане и са най-икономични за експлоатация. Основно нововъведение е дизайнът Hot Swap, който дава на екипажите автономия да обслужват сами UPS, което е жизненоважно, когато са в морето в продължение на месеци. Новата гама ще се предлага в края на 4-тото тримесечие на 2017 г.

Гамата UPS 93PS Marine на Eaton поддържа важни приложения и процеси на борда, такива като навигация, комуникация, оборудване и автоматика на мостика, осветлението, както и осигуряване на спомагателно захранване за двигатели и системи за безопасност. Той е създаден така, че да отговаря и надвишава изискванията на промишлените стандарти за висока надеждност и ниски общи експлоатационни разходи. Новата гама UPS Marine е проектирана за работа в продължение на над 15 години, 24/7 работа, равняващо се на 130 000 часа непрекъсната употреба. В зависимост от мощността и нивото на натоварване на модела Eaton изчислява, че едно такова UPS устройство в своя експлоатационен срок ще спести на корабния оператор до 35 000 евро в сравнение със стария модел UPS. „Eaton произвежда морски UPS устройства вече повече от 40 години. Първо започнахме проектирането на системи за финландските ледоразбивачи, които работят при някои от най-екстремните условия в света“ – казва Еско Сорва, продуктов мениджър на Eaton. „Ние разширяваме този наш опит и доставяме системи, които са се доказали като стабилни и укрепваме нашата позиция като водещ производител на UPS за морската индустрия.“

В гамата 93PS Marine на Eaton са използвани водещи на пазара технологии от Eaton, за да се осигурят най-ниски общи експлоатационни разходи. Гамата използва Energy Saver System (Система с икономия на енергия) (ESS) на Eaton, която е най-бързо реагиращата налична архитектура за икономия на енергия, за да се постигне ефективност до 99%, което дава възможност за още по-големи икономии на енергия и по-ниски общи експлоатационни разходи. Новите модели предлагат също и най-добрата в своя клас ефективност с двойно преобразуване до 96%.

UPS 93PS Marine на Eaton съдържа редица функции, които я правят по-лесна за внедряване, управление и поддържане от корабостроителите и екипажа. Те включват:

  • Захранващи модули Hot Swap, които позволяват пълно обслужване да се изпълнява просто и ефективно от корабния и офшорния екипаж
  • Variable Module Management System (Система за променливо модулно управление) (VMMS), която повишава ефективността на системата, дори когато нивата на натоварване на UPS са ниски, чрез автоматично въвеждане на модулите в работен режим или в режим на готовност.
  • Advanced Battery Management (Разширено управление на батерията) (ABM) увеличава експлоатационния срок на системата от батерии и автоматично следи тяхното състояние.

Eaton съсредоточи своето внимание също и към опростяване на внедряването и инсталирането на UPS. Възможността за използване на вътрешни преобразователи, които са предварително монтирани и фабрично тествани, може да намали работите по диагностика и свързване на UPS на борда с 50%, а модулният му дизайн позволява дублиране и хардуерно разширение, за да отговори на бъдещите изисквания към захранването. Eaton доставя също и ресурси за 3D дизайн, които правят по-лесно вграждане на UPS устройства от корабостроители и системни интегратори. Освен това, всеки UPS е оборудван с инструмент за повдигане за по-лесно маневриране в корабостроителния завод.

Бележка към издателите
За да научите повече за гамата UPS 93PS Marine на Eaton, посетете тук. За да научите повече за качествените продукти и услуги на Eaton в областта на захранването, посетете Eaton.eu/powerquality.

Поделението на Eaton за електротехника е глобален лидер с опит в разпределение на енергия и защита на електрически вериги; защита чрез резервно захранване; контрол и автоматизация; осветление и защита; структурни решения и кабелни устройства; решения за среди със сурови и опасни условия; и инженерни услуги. Чрез своите глобални решения, Eaton е в състояние да отговори на най-критичните предизвикателства на деня при управление на електроенергия.

За Eaton
Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 19,7 млрд. долара за 2016 г. Ние предоставяме енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton е отдадена на подобряването на качеството на живот и на околната среда чрез използване на технологии и услуги за управление на захранването. Eaton има около 96 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете www.eaton.eu

Информация по темата
2020
2018
2017
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com