News Releases - 2018

Дата: 11 Юни 2018 г.

Софтуерът Intelligent Power Manager на Eaton предоставя увеличени възможности за управление на захранването за хиперсвързаната инфраструктура Nutanix

Монбоно, Франция ... Днес, компанията за управление на захранването Eaton обяви пускането на версия 1.60 на своя софтуер Intelligent Power Manager™ (IPM) за региона на EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Новата версия на софтуера предлага пълна интеграция със хиперсвързаната инфраструктурна платформа Nutanix Acropolis. Чрез интеграцията потребителите на Nutanix Acropolis, включително ИТ професионалистите и мениджърите на центрове на данни, ще могат вече да използват IPM софтуера на Eaton за безпроблемно изключване на инфраструктура Nutanix, увеличавайки работоспособността на бизнеса и защитавайки важните данни по време на събития, свързани със захранването.

„ИТ професионалистите все повече се обръщат към хиперсвързаната инфраструктура като възможност за намаляване на разходите и увеличаване на работоспособността на крайни ИТ приложения“, каза г-н Рори Хигинс, продуктов мениджър за автоматизация на центрове за данни, Eaton. „Най-новите Nutanix едномодулни и очакваните 2-модулни клъстъри за облачните решения Nutanix Enterprise, когато са свързани със софтуера IPM на Eaton и комбинирани с водещите в индустрията 93PS или 9PX UPS и стелажните ePDUG3 PDU устройства, предлагат отлични условия за непрекъснатост на бизнеса. Тези технологии заедно ще защитават важните крайни ИТ приложения в отдалечени офиси или търговски точки, помагайки на администраторите лесно да интегрират софтуерното управление на захранването в тяхната Acropolis среда“.

Nutanix Acropolis комбинира богато на функции, софтуерно управлявано съхранение на данни с вградена виртуализация в едно цялостно хиперсвързано инфраструктурно решение. Чрез интеграция със софтуера Intelligent Power Manager на Eaton потребителите на Acropolis вече могат да използват отдалечените възможности за изключване за Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) по време на непредвидени събития със захранването без да се притесняват за загубата или целостта на данните.

В допълнение към интеграцията с Nutanix Acropolis най-новата версия на Intelligent Power Manager на Eaton предлага интеграция с хиперсвързания инфраструктурен софтуер VMware® vSAN, както и с платформата за виртуализация Microsoft Hyper-V. Тези интеграции позволяват на операторите на vSAN среди ефективно и ефикасно да управляват техните инфраструктури като част от техните vSAN внедрявания или Hyper-V хипервайзори.

За да научите повече за последната версия на софтуера Intelligent Power Manager на Eaton, включително за неговата интеграция с Acropolis, посетете eaton.eu/intelligentpower. За да научите за партньорството на Eaton с Nutanix, посетете eaton.eu/nutanix.

За всички последни новини следвайте Eaton в Twitter на @ETN_EMEA или посетете LinkedIn страницата на Eaton.

Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 20,4 млрд. долара за 2017 г. Ние предоставяме енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton е отдадена на подобряването на качеството на живот и на околната среда чрез използване на технологии и услуги за управление на захранването. Eaton има около 96 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете Eaton.com.

Информация по темата
2020
2018
2017
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com