News Releases - 2018

Дата: 25 Юни 2018 г.

Eaton представя серия 91PS UPS

Новата еднофазна серия допълва съществуващата Eaton 93PS UPS, за да осигури повече гъвкавост, работоспособност и ценова ефективност

Еспоо, Финландия ... Днес Eaton представи нов модел UPS 91PS, еднофазна алтернатива на една от своите водещи на пазара серии непрекъсваеми токозахранващи устройства Eaton 93PS. И двете серии са разработени за приложения, при които ефективността, надеждността, безопасността и скалируемостта са от основно значение. Новата еднофазна серия Eaton 91PS предлага устройства с капацитет от 8 до 30 kW, докато трифазните Eaton 93PS са достъпни с капацитет от 8 до 40 kW. Моделите Eaton 91PS и 93PS са най-усъвършенстваните UPS устройства в този обхват, предлагайки висока работоспособност и ниски експлоатационни разходи за сървърни зали, малки центрове за данни и особено важни ИТ приложения, като тези в здравеопазването, телекомуникациите, корабоплаването и индустрията. Новите модели ще бъдат налични за региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA) от Юни и Септември 2018 г.

Eaton 91PS и 93PS предлагат най-ниските експлоатационни разходи в UPS индустрията. И двете продуктови серии са базирани на водещи технологии, за да осигурят по-високи нива на ефективност надвишаващи 96% в нормален режим с двойно преобразуване, което може да генерира икономии над 1000 евро годишно в сравнение с един модел с мощност 30 kW, работещ с КПД 94%. С фактор на мощността 1.0 Eaton 91PS и 93PS доставят с 25% повече реална мощност в сравнение с еквивалентните UPS устройства, подобрявайки енергийната ефективност.

Освен това, сериите използват две от ключовите технологии на Eaton, за да постигнат още по-висока ефективност: Системата за икономия на енергия на Eaton (ESS) позволява на Eaton 91PS и 93PS да достигат нива на ефективност до 99% и да удвоят потенциалните годишни икономии. ESS е най-доказаната и надеждна система за икономия на енергия на пазара с многогодишна употреба и широко приложение. Дори при сравнение с изключително високата ефективност в режим на двойно преобразуване, режимът ESS може допълнително да намали загубите със 74% при типично натоварване на UPS; докато системата за управление с променливи модули на Eaton (VMMS) помага за постигането на висока ефективност, дори когато нивата на натоварване на UPS са ниски, което е характерно за UPS системите с резервираност.

Сериите Eaton 91PS и 93PS включват няколко функции, които са уникални за Eaton и са предназначени за осигуряване на възможно най-високата работоспособност за инфраструктура с особена важност. Сред тях са:

  • Hot Sync – патентованата технология на Eaton за споделяне на товара между UPS устройствата, която елиминира всяка точка на отказ в една паралелна UPS система.
  • Усъвършенствано управление на батериите (ABM), което позволява интелигентно зареждане и удължава живота на батериите.
  • Захранващи модули с „гореща замяна“ и „горещо надграждане“, които могат да бъдат сменяни или добавяни, докато останалите модули продължават да защитават товара, премахвайки необходимостта от включване на паралелния кръг за едновременна поддръжка или при добавяне на повече мощност към системата.
  • Вътрешно резервиране, което може да се постигне само с едно устройство, като се избягва необходимостта от паралелна работа.
  • Готовност за виртуализация: Сериите Eaton 91PS и 93PS работят със софтуера Intelligent Power Management (IPM) на Eaton, който се използва за наблюдение и управление на UPS като неразделна част от захранващата и ИТ инфраструктура, в това число и виртуални среди.

И двете серии включват и функции, които гарантират безопасна инсталация и експлоатация, благодарение на предварително проектирани, предварително тествани и предварително инсталирани интегрирани защитни компоненти, като например защитата от обратно напрежение и ултрабързите предпазители в статичния превключвател. Оборудването също така ще намали разходите за монтаж, тъй като няма да е необходимо допълнително оборудване, за да се изпълнят изискванията на UPS стандартите.

За да научите повече за сериите Eaton 91PS и 93PS, посетете Eaton.eu/93PS. За повече информация за софтуера Intelligent Power Manager на Eaton, посетете Eaton.eu/IntelligentPower. За да научите повече за продуктите и услугите за качествено захранване на Eaton, посетете Eaton.eu/powerquality.

Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването.

Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 20,4 млрд. долара за 2017 г. Ние предоставяме енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton е отдадена на подобряването на качеството на живот и на околната среда чрез използване на технологии и услуги за управление на захранването. Eaton има около 96 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация, посетете Eaton.com.

Информация по темата
2020
2018
2017
Запитвания от медиите:
Моля, отправяйте въпроси в медиите свързани с Eaton качествено захранване на:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com