Eaton и Cisco

Eaton повишава ефективността на Cisco

Cisco променя начина, по който организациите правят бизнес, чрез базирано на политики автоматизиране и стандартизирани ИТ процеси в своята Unified Computing System™ (UCS). Конфигурацията на UCS позволява програмиране чрез унифицирано, базирано на модели управление за ускоряване на разгръщането на приложения от клас предприятия и услуги, работещи във виртуализирани и базирани на облака среди, наред с останалото.

Тъй като виртуализираната инфраструктура ви позволява да правите повече с по-малко ИТ ресурси, надеждната защита на захранването е изключително важна. Точно тук е мястото на Eaton. Нашите решения за управление и защита на захранването се съчетават с предложенията на Cisco, за да ви осигурят безпрецедентен контрол срещу щети и принудително спиране на работа.

Eaton и Cisco

Eaton и Cisco

Eaton е партньор за решения, производител на оригинално оборудване (OЕМ) и доставчик на съвместими продукти за Cisco. Това означава, че вие получавате мощно, интегрирано, скалируемо, конвергирано инфраструктурно решение, което е проектирано да защитава правилно и да поддържа вашата мрежа.

Интегриране

Интегриране

В ролята си на основен елемент от UCS интегрираните инфраструктури, решенията на Eaton осигуряват безопасно функциониране и непрекъснатост на бизнеса за ИТ среди:

  • Single-pane-of-glass управление във VMware vCenter, Citrix XenCenter, Microsoft Hyper-V и CA Nimsoft плъгин
  • Интегриране с UCS Server Manager за поддръжка на ограничаване на консумацията на енергия на захранването (power capping) (задаване на лимити за консумация на сървъра в случай на продължително прекъсване на захранването)
  • Одобрени съвместими продукти – включително такива, разработени специално за използване с продукти на Cisco и хиперсвързани решения Cisco HyperFlex
  • Като партньор Technology Connect Advantage на Dell EMC, Eaton доставя интегрирани и скалируеми решения за защита и поддръжка на екосистеми VSPEX, VxRail и Vblock.
  • Като партньор на NetApp, ние предоставяме решения за управление на захранването за FlexPod за увеличаване на достъпността на системата и намаляване проектния риск
  • Усъвършенствано намаляване на натоварването (load shedding), миграция на виртуални машини, възможности за ограничаване на консумацията на енергия на захранването (power capping) и управление на настройките за захранване на NetApp FAS (чрез Data ONTAP) с Intelligent Power Manager (IPM)
  • Иницииране на възстановяване при бедствие към обекти с аварийно превключване

Вижте предложението на Eaton за решенията на Cisco тук

Към началната страница на Cisco