Eaton и SimpliVity

Решения на Eaton за захранване за инфраструктура на SimpliVity

Като валидиран партньор на SimpliVity, Eaton помага за оптимизиране на стойността на решенията на SimpliVity, като предлага напълно интегрирана, мащабируема линия от продукти, които опростяват захранването и увеличават достъпността. Нашата пълна гама решения за захранване за инфраструктура включва защита на захранването, разпределение на захранването, ИТ ракове и софтуер Intelligent Power.

Организиране

Решения на SimpliVity с управление на захранването от Eaton

Решенията за хиперконвергирани инфраструктури на SimpliVity се нуждаят от подходяща защита и управление на захранването. Вижте по-долу референтните проекти на Eaton за оборудване на SimpliVity.

Референтен проект за отдалечено офис решение
Референтен проект за виртуална десктоп инфраструктура с 250 потребители
Eaton 5PX UPS

Научете повече за продуктите на Eaton за SimpliVity

 • Софтуер Intelligent Power - за преглед, наблюдение и управление на захранваща мрежа от отдалечена конзола/конзола на виртуална машина и задействане на правила за възстановяване при бедствие, включително преместване на виртуална машина или плавно изключване в случай на продължително прекъсване на електрозахранването.
   
 • 5PX UPS – UPS от сървърен клас за надеждна защита на ИТ устройства
   
 • ePDU G3 Metered Input – електроразпределителни устройства на Eaton за вместване в рак за интелигентно разпределение на захранване към ИТ оборудване в ракове
   
 • EMP (Environmental Monitoring Probe) за предоставяне в реално време на информация за температура, влажност, защита, влага и дим с цел оптимално известяване и автоматизирани правила за действие
   
 • ИТ рак серия RE за надежден хостинг и подходящо организиране на ИТ оборудване

Прочетете за предимствата, които интеграцията на Eaton с SimpliVity може да осигури на вашия бизнес.

 

Към началната страница на SimpliVity