Eatons alliancer

Alliancer

Eaton arbejder tæt sammen med førende IT-virksomheder om at tilbyde gennemtestede strømstyringsløsninger, som er kompatible med virtualiserede IT-applikationer, herunder konvergerede og hyperkonvergerede infrastrukturer.

Cisco Solution Partner

Cisco

Cisco forbinder det der ikke er forbundet i forvejen – inklusiv mennesker, processer, data og ting. Se hvordan Eaton integrerer og leverer værdi som Cisco Solution Partner.

Citrix

Eatons Intelligent Power Manager integrerer gnidningsfrit med Citrixs XenCenter Server.

Dell EMC VSPEX LABS

Dell EMC

Dell EMC gør det muligt at installere en dokumenteret infrastruktur hurtigere uden risikoen og kompleksiteten ved den gængse selvbyggede fremgangsmåde. Eaton tilbyder Dell EMC-validerede strømstyringsløsninger, som løser dine applikationsspecifikke udfordringer i forbindelse med strømstyring.

EMC VSPEX LABS

Microsoft

Eaton er medlem af Microsoft Partner Network og hjælper med at integrere strømovervågning direkte i Microsoft Systems Center Operations Manager.

NetApp

Eaton er medlem af the NetApp Alliance Partner Program og tilbyder en effektiv, integreret og skalérbar infrastruktur, som er designet til at beskytte og understøtte FlexPod-kravene.

Nutanix

Eatons intelligente, integrerede og skalerbare løsninger gør det muligt for dig at organisere, beskytte og styre udrulning af Nutanix, risiko minimeres og kontinuerlig drift sikres.

SimpliVity

Gennem branche-alliancen med SimpliVity, udbygger Eaton OmniCube og OmniStack platformene med en fuldt integreret, skalerbar infrastruktur som forenkler håndteringen a strøm i virtuelle miljøer.

VMWare

Eatons Intelligent Power Manager software er certificeret VMware Ready og kan problemfrit integreres i VMwares vCenter Server. Du kan dermed styre dit virtuelle netværk og den strøm, der får det til at køre, fra ét kontrolpanel.