Professor Wattson

Information fra Professor Wattson

Har jeg virkelig brug for en UPS? Hvordan ved jeg, hvilken UPS-model der er bedst til mine behov? Hvorfor skal jeg installere UPS-software? Professor Wattson besvarer disse og andre spørgsmål om strømbeskyttelse i disse små nyttige artikler.

Få det bedste fra konvergerede infrastrukturer
Populariteten af konvergerede infrastrukturer er hastigt stigende fordi det gør det muligt for it-chefer at om-konfigurere og udvide deres aktiviteter hurtigt, nemt og omkostningseffektivt. For at få det bedste ud af konvergeret infrastruktur skal der træffes de rigtige valg omkring power management systemet, som understøtter den konvergerede løsning og dermed sikrer kontinuitet for hele virksomheden.
FÅ MERE AT VIDE

Brug ePDU'er til at styre strømmen
I moderne, dynamiske IT-miljøer, hvor arbejdsbelastninger, applikationer og datalagre hele tiden flyttes rundt alt efter virksomhedens skiftende behov, er strømstyring på højt niveau ikke længere tilstrækkeligt. For at opnå en maksimal effektivitet og tilgængelighed i denne dynamiske verden er det altafgørende at benytte en meget detaljerede strømstyring, som kun de bedste ePDU'er kan tilbyde.
FÅ MERE AT VIDE

Rackhygiejne: Nøglen til hurtig og effektiv køling
Rack er ikke bare praktiske konstruktioner til montering af udstyr. De er vigtige enheder til styring af luftstrømmen. Ved at tænke på dem på denne måde og træffe foranstaltninger til sikring af rackhygiejnen – hvilket omfatter at minimere lækage i luftstrømmen – er det muligt at reducere omkostningerne til køling væsentligt og undgå varmeproblemer som f.eks hotspots.
FÅ MERE AT VIDE

Har jeg virkelig brug for en UPS?
Er det virkelig værd at bruge penge på en nødstrømsforsyning (UPS), når nu strømafbrydelser de fleste steder er så sjældne? Inden du beslutter dig, skal du overveje følgende. En god UPS gør meget mere end bare at beskytte dine værdifulde computere og data mod strømafbrydelser. Den yder faktisk en omkostningseffektiv beskyttelse mod en række strømkvalitetsproblemer, hvoraf nogle er potentielt mere skadelige end strømafbrydelser.
FÅ MERE AT VIDE

Vælg den rette UPS!
Når det drejer sig om at specificere eller købe en UPS, er der masser af valgmuligheder. Nogle typer yder en mere omfattende beskyttelse end andre, men koster sædvanligvis mere. Nogle passer fint under et skrivebord, mens andre er konstrueret til rack- eller vægmontering. Nogle er designet til at kunne udvides, og andre er ikke.
FÅ MERE AT VIDE

Få mest muligt ud af dine UPS-batterier
De batterier, som bruges i selv de bedste UPS'er, har en begrænset levetid og skal på et tidspunkt udskiftes. Det er svært at forudsige batteriets levetid præcist, men hvis man ved noget om de vigtigste faktorer, som påvirker den samlede levetid, får man mest ud af UPS-batterierne.
FÅ MERE AT VIDE

Hvorfor du har brug for UPS-software
UPS'en beskytter belastningerne ved strømafbrydelser, men det er ikke det eneste. Du skal bruge strømstyringssoftware for at sikre, at det igangværende arbejde gemmes, og at operativsystemerne lukkes korrekt ned, hvis strømafbrydelsen varer længere end UPS'ens batteritid. God software hjælper dig også med at holde øje med UPS'ens tilstand og status.
FÅ MERE AT VIDE

Er din UPS forberedt til virtualisering?
Hvis du ikke mener, at virtualisering er noget for dig, skal du overveje følgende... Den anerkendte analysevirksomhed Gartner, som analyserer IT-branchen, forventer, at næsten 80 % af alle serverbelastninger, som understøttes af x86-hardware, vil køre på virtuelle maskiner inden 2016. Så hvis du overvejer at investere i et UPS-system, er det selvfølgelig klogt at sikre, at det er forberedt til virtualisering.
FÅ MERE AT VIDE

Innovationer inden for UPS-teknologi
For at opfylde UPS-brugernes konstant skiftende behov udvikler førende producenter hele tiden nye og innovative teknologier, som har væsentlige fordele med hensyn til ydelse, driftspålidelighed, alsidighed og ejerskabsomkostninger.
FÅ MERE AT VIDE

Overvejelser med hensyn til UPS'ens specifikationer
Uanset om din applikation er lille eller stor, er der meget at tage hensyn, når UPS'en skal specificeres. Og før du kan udarbejde den ideelle specifikation, skal du træffe mange vigtige beslutninger. Der er dog hjælp at hente.
FÅ MERE AT VIDE