Eaton Alliances

Partnerek

Az Eaton szorosan együttműködik a vezető informatikai cégekkel olyan bevizsgált energiagazdálkodási megoldások biztosítása érdekében, amelyek kompatibilisek a virtualizált számítástechnikai alkalmazásokkal, többek között a konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrákkal.

Cisco Solution Partner

Cisco

A Cisco összekapcsol mindent, ami még nem csatlakozik – az embereket, folyamatokat, adatokat és eszközöket is beleértve. Tekintse meg, hogy a Cisco kiemelt megoldásszállító partnereként (Cisco Solution Partner) az Eaton miként biztosítja az integrációt és az értékteremtést.

Citrix

Az Eaton Intelligent Power Manager rendszere zökkenőmentesen integrálódik a Citrix XenCenter Server kiszolgálójával.

Dell EMC VSPEX LABS

Dell EMC

Az Dell EMC segítségével gyorsabban, a hagyományos saját módszer kockázata és bonyodalmai nélkül telepíthet jól bevált infrastruktúrákat. Az Eaton az Dell EMC által érvényesített energiagazdálkodási megoldásokat kínál az alkalmazásoktól függő energiagazdálkodási kihívások megoldására.

EMC VSPEX LABS

Microsoft

A Microsoft Partner Network tagjaként az Eaton segíti az energiafelügyeletnek közvetlenül a Microsoft Systems Center Operations Manager alkalmazásba történő integrálását.

NetApp

A NetApp Alliance Partner Program tagjaként az Eaton egy olyan nagy teljesítményű, integrált és méretezhető infrastruktúrát biztosít, amely kialakításánál fogva gondoskodik a FlexPod követelményeinek megfelelő védelméről és támogatásáról.

Nutanix

Az Eaton intelligens, integrált és méretezhető megoldásaival rendszerezheti, védheti és kezelheti a Nutanix-telepítéseket, így segít csökkenteni a kockázatokat és biztosítani a vállalat zavartalan működését.

SimpliVity

A SimpliVity vállalattal fennálló iparági szövetség révén az Eaton az OmniCube és OmniStack platformokat egy teljesen integrált, méretezhető infrastruktúrával egészíti ki, amely egyszerűbbé teszi az energiagazdálkodást a virtualizált környezetekben.

VMWare

Az Eaton Intelligent Power Manager rendszere a VMware használatára alkalmas tanúsítvánnyal rendelkezik, és zökkenőmentesen integrálható a VMware vCenter Server kiszolgálóval, ami lehetővé teszi a virtuális hálózat és az azt támogató energia egyetlen irányítópultról történő felügyeletét.