Az Aphel vállalat

Az Aphel olyan vállalat, melyet az Eaton 2007 –ben vásárolt fel, magas szintű technikai háttérrel rendelkező hálózati megoldásokat nyújtó gyártó cég, mely a jelen és a jövő energia- és adatszolgáltatás-szükségleteinek egyesítésében jelentős múlttal rendelkezik. Az Aphel megoldásokat a sokrétű piac követelményeinek figyelembe vételével fejlesztették ki és megfelelnek a hálózati-, telekommunikációs-, ipari-, és katonai igényeknek egyaránt. Ezeket a termékeket ma már ePDU márkanéven forgalmazzák, és fontos részét képezik az Eaton minőségi áramellátási termékválasztékának.

A felhasználó számára lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését - a teljes adatközponttól egészen az egyes szerverekre lebontva áttekinthetőséget biztosít – ezzel az adatközponti energiaelosztásról átfogóbb képet kaphatunk. Az Eaton áramelosztási megoldások helyi vagy IP monitoring technológiát alkalmaznak annak érdekében, hogy átfogó képet kapjunk a szekrényen belüli áramelosztásról, a terhelések kiegyenlítéséről és terhelés eloszlásáról, a hatékonyságról és az energiafogyasztási számításokról. Az Eaton ‘managed’ technológia azt is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kimeneteket egyedileg monitorozza, ki-be kapcsolja és irányítsa.

Az Eaton minden termékével folyamatos sikerre törekszik a haladó technikai újítások területén, és következő generációs megoldásokat fejleszt. A Power Quality kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy kielégítse a speciális vásárlói igényeket is, kiegészítve ezzel az új vagy már létező megoldásokat, és mindenre kiterjedő, teljes megoldást nyújtson.