Powerware Logo

Powerware

Az Eaton globálisan vezető vállalatnak számít az átfogó minőségi áramellátás és a helyettesítő minőségi áramellátás területén, következetesen a magas szintű rendelkezésre állást kínál, amit a mai digitális világ is megkövetel a Powerware sorozatoknál. A Powerware megoldások a legszélesebb választékban kínálnak minőségi áramellátási termékeket és kapcsolódó szervízszolgáltatásokat:

Szünetmentes áramforrások (UPS-ek)
DC áramellátási rendszerek
Menedzsment szoftverek
Átfogó szerviz szolgáltatások

Állandó feladatunknak tekintjük, hogy biztosítsuk ügyfeleinket abban a tekintetben, hogy áramellátási problémák nem fogják megzavarni rendszerük működését, adatállományukat, és feladataik elvégzését. Ez a bizalom már 40 éves múltra tekint vissza, melynek oka a biztos teljesítmény, a vevői alkalmazások mélyre ható ismerete, a folyamatos innováció, és a világszínvonalú szolgáltatások.

A Powerware fejlesztéseket az UPS gyártók és felhasználók illetve az iparág szakemberei a legmagasabb vevői elégedettség biztosítása miatt ismerik el, ahol a vevőigényeket a legnagyobb mértékben ismerik fel az világ vezető UPS gyártói közül. Első helyen áll a globális UPS piacon az 5 kVA –nél nagyobb teljesítményű termékek piacán, második helyre az 5000 VA alatti UPS-eknél. A Powerware termékek és szolgáltatások a világ minden táján elnyerték vásárlóik bizalmát.

Az Eaton minden termékével folyamatos sikerre törekszik a haladó technikai újítások területén, és következő generációs megoldásokat fejleszt. A Power Quality kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy kielégítse a speciális vásárlói igényeket is, kiegészítve ezzel az új vagy már létező megoldásokat, és mindenre kiterjedő, teljes megoldást nyújtson.