Piacok

Napjainkban az üzleti környezet minden eddiginél jobban megkövetel egy olyan energiaminőséget és energiagazdálkodási megoldást, amely rugalmas, és anélkül alkalmazható, hogy a berendezés megbízhatósága romlana. Az Eaton a műszaki innovációk folyamatos felhasználására törekszik a következő generációs megoldások sikeres kifejlesztése érdekében. Energiaminőségi portfóliónkat az ügyfelek speciális követelményeinek teljesítése, egy új vagy már korábban létező megoldás kiegészítése, illetve egy átfogó megoldás biztosítása érdekében terveztük.

Az átfogó energiaminőségi és tartalékenergia-gazdálkodási megoldások vezető globális szolgáltatójaként az Eaton elkötelezett a jelenlegi digitális gazdaság által igényelt magas fokú, 9 másodpercen belüli elérhetőség folyamatos biztosítása iránt. Speciálisan kialakított megoldásokat kínálunk, amelyek teljesítik a különböző alkalmazások követelményeit, többek között az alábbiakat:

Virtuális és konvergens környezetek

Az Eaton komplett energiaellátási infrastruktúra-megoldásokat biztosít a modern virtuális és felhőalapú informatikai alkalmazások számára, beleértve a konvergens és hiperkonvergens infrastruktúra-megoldásokat is. Megoldásaink segítenek az informatikai hatékonyság növelésében, a költségek csökkentésében, valamint biztosítják az adatintegritást és a teljes üzletmenet folytonosságát.

Adatközpontok

Az Eaton olyan innovatív, alapvető fontosságú megoldásokat kínál, amelyek magasabb szintű rendszerelérést biztosítanak alacsonyabb tőkebefektetés és működési költségek mellett, valamint olyan rugalmas, méretezhető megoldásokat is, amelyek egy adott vállalkozás konkrét igényeihez alkalmazkodnak.

Telecom

Az Eaton egyenáramú (DC) energiaellátási megoldást nyújt minden egyenárammal táplált kommunikációs hálózati alkalmazás számára.