Sajtóközlemény - 2018

Dátum: 2018. január 9

Alacsony teljesítményekre optimalizálja az Eaton a 93PS szünetmentes tápegységeit

A szervertermek és a kritikus IT alkalmazások számára tervezett, 8 és 10 kW-os kompakt modellek a 93PS sorozat többi, nagyobb teljesítményű modelljeiben megszokott összes jellemzőjével rendelkeznek.

BUDAPEST … Az Eaton ma jelentette be, hogy az alacsonyabb, 8 és 10 kW közötti teljesítményekre optimalizálja a 93PS szünetmentes tápegység (UPS) kínálatát. Az Eaton 93PS a legfejlettebb háromfázisú UPS, amely ideális megoldást nyújt szervertermekben és más kritikus fontosságú informatikai alkalmazásokban, mint például kórházak, kereskedelmi épületek és gyáregységek, melyek számára maximális rendelkezésre állást biztosít, alacsony bekerülési és üzemeltetési költség mellett. A választék kisebb teljesítményekre optimalizált szünetmentes tápegységekkel történő bővítése az informatikai szakemberek számára lehetővé teszi az igényeiknek legmegfelelőbb moduláris, vagy egyetlen UPS modult tartalmazó megoldás kiválasztását. Ennek köszönhetően csökkenteni lehet a berendezések bekerülési és üzembentartási költségeit, illetve rugalmasabbá tehető a teljes energiaellátási rendszer. Az új modellek 2017 harmadik negyedévétől már rendelhetők.

Mindamellett, hogy a szünetmentes tápegységek piacára egyre inkább jellemző a költségtudatosság az alacsonyabb teljesítményigényű berendezések esetében, az ügyfelek mégis kénytelenek voltak megfizetni a nagyobb teljesítményű modelleket, ha meg akarták kapni a számukra a szükséges fejlett funkciókat és magas rendelkezésre állási teljesítményt. A 93PS bevezetését az alacsony energiaszükségletre optimalizált, ugyanakkor számos speciális funkcióval rendelkező UPS-ek iránti igény indokolta. Az Eaton 93PS sorozat legújabb modelljei ugyanolyan műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, mint a nagyobb teljesítményű modellek, csak megfizethető áron.

A nem bővíthető, egyetlen UPS modul kivitelű új modellek kifejezetten az alacsonyabb teljesítményekre vannak optimalizálva, melyek a saját kategóriájukban a legkisebb helyigénnyel rendelkeznek. A 93PS sorozat az Eaton piacvezető technológiáit kínálja, amelyek lehetővé teszik a lehető legalacsonyabb TCO-t, vagyis teljes bekerülési és üzemeltetési költség elérését. A 93PS hatékonysága meghaladja a 96% -ot, és 1,5 évvel rövidebb megtérülési idővel rendelkezik a kevésbé hatékony modellekhez képest. Az Eaton energiatakarékos rendszerének (ESS) használatával, amely a leggyorsabban reagáló energiatakarékossági architektúra, a 93PS sorozat tagjainak hatékonysága akár a 99% -ot is elérheti, aminek köszönhetően még nagyobb energiamegtakarítás és alacsonyabb TCO lehetséges.

„Azoknak a szakembereknek, akik alacsonyabb teljesítményigényű alkalmazásokat üzemeltetnek, korábban vagy elavult technológiákkal voltak kénytelenek dolgozni, vagy a számokra fontos funkciók miatt olyan prémium kategóriás UPS megoldásokat kellett megfizetniük, melyek teljesítménye messze meghaladta a valós szükségletüket” - nyilatkozta Teppo Henttonen, az Eaton Critical Power Solutions üzletágának marketingmenedzsere. "Az ügyfeleknek olyan megoldásokra van szükségük, amelyek pontosan megfelelnek az igényeiknek és segítenek a költségek kézbentartásában, közben viszont biztosítják az egyébként high-end modelleknél megszokott szolgáltatásokat.«

A 93PS sorozat tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a kritikus alkalmazások számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot tesznek lehetővé. Ilyen például a Hot Sync, az Eaton szabadalmaztatott, UPS-ek közötti terhelés-elosztási technológiája, amely a párhuzamosan működő UPS rendszerben megszünteti az összes potenciális meghibásodási pontot, illetve az Advanced Battery Management (ABM), mely intelligens töltési eljárást alkalmazva jelentősen megnövelhető az akkumulátorok élettartama. Az Eaton 93PS UPS-ekben integrált és előtesztelt biztonsági berendezések kerültek beszerelésre, úgy mint a visszatáplálás elleni védelem, vagy a statikus kapcsolók ultragyors kioldású biztosítékai, melyek biztonságos telepítést és használatot tesznek lehetővé.

Az új modellek is teljes mértékben támogatják az Eaton Intelligens Energiagazdálkodási (IPM) szoftverét, amely ideális megoldást nyújt a kisebb adatközpontok számára, különösen a meglévő rendszerekbe való integrálhatóságának és az energiagazdálkodási funkciók automatizálásának köszönhetően. Az Eaton IPM szoftvere biztosítja, hogy az adatközpont szakembere vagy az IT menedzser az energetikai és informatikai infrastruktúra szerves részeként tudja felügyelni és kezelni az UPS-t, egyetlen központi megjelenítő segítségével. A web-alapú felhasználói felület lehetővé teszi több UPS és egyéb energiaellátási berendezés egyidejűleg történő távfelügyeletét. A virtualizált adatközpontokban üzemelő IPM összekapcsolható más, már meglévő virtualizált menedzsment rendszerekkel, így a felhasználók egyszerűen konfigurálhatják a szabály-alapú automatikus eseményeket, például terhelés kiesés, vagy kontrollált kikapcsolás esetén.

A 93PS sorozat már 8 és 10kW-os változatban is elérhető, belső akkumulátorral vagy anélkül, valamint külső akkumulátorbővítő szekrényekkel.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu és www.eaton.eu/93PS weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitteren a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Néhány szó az Eaton vállalatról
Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó társaság, amelynek 2016-os árbevétele elérte a 19,7 milliárd amerikai dollárt. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 96 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.eu webhelyre.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet, Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáció: Kérem, hívjon Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com

Kapcsolódó információk
2020
2019
2018
Sajtókapcsolat:
Kérjük Eaton Power Quality sajtókapcsolati ügyekben keresse kollégánkat:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com