Sajtóközlemény - 2018

Dátum: 2018. február 20

Eaton 9PHD szünetmentes tápegységek ipari környezetben való alkalmazásra.

BUDAPEST … A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton már 2015 év vége óta kínálja a 9PHD termékcsaládba tartozó ipari szünetmentes tápegységeit. Ezek az új generációs UPS berendezések kifejezetten a mostoha ipari környezetben való megbízható működésre lettek kifejlesztve, olyan iparágak igényinek megfelelően, mint a tengerészeti-, vasúti közlekedési-, valamint a feldolgozóipar. A robusztus kialakítású, magas IP-védettségű UPS-ek könnyedén ellenállnak – a más készülékek számára komoly kihívást jelentő – az ipari létesítményekben mindennapos környezeti tényezőknek és mindemellett kimagasló hatékonysággal rendelkeznek. Ennek, illetve a rugalmas, moduláris felépítésének köszönhetően képesek biztosítani a különféle iparágakban használt kritikus berendezések kompromisszumok nélküli, zavartalan és biztonságos működését optimalizált TCO, vagyis teljes bekerülési és üzemeltetési költség elérése mellett.

”Az ipari szereplők számára a megbízható energiaellátásnál nincs fontosabb szempont - nyilatkozta Kalle Roselli, az Eaton Critical Power Solutions üzletágának termékmenedzsere. Ha a biztonságos üzemvitelről van szó, akkor az ipari környezetben nem lehet helye félmegoldásoknak. Ugyanakkor ennek a biztonságnak jelentős ára van, amire a vállalatoknak muszáj áldozniuk. A 9PHD egyszerre nagy teljesítményű és hatékony, több mint 96 százalékos hatékonysággal rendelkezik kettős konverziós módban, illetve 99 százalékos hatékonyságra képes az Eaton energiatakarékos rendszerének (ESS) használatával. Ezek együttesen teszik lehetővé, hogy olyan skálázható és a vevők egyedi igényének megfelelően konfigurálható UPS-t tudjunk nyújtani, amely maximálisan biztosítja a folyamatos üzemet a különféle ipari létesítményekben.”

A 9PHD sorozat 40 kVA teljesítménytől egészen 200 kVA-ig kínál szünetmentes kapacitást kétféle szekrény méretben a teljesítménytől, illetve a transzformátor konfigurációtól függően. Mivel az UPS flexibilis, moduláris felépítésű, ezért ipari alkalmazhatósága rendkívül széleskörű. A magas fokú, akár IP54 védettségnek köszönhetően a 9PHD UPS-ek megbirkóznak a mostoha ipari körülményekkel és kiállják a próbát a szeizmikus teszteken, illetve bármely más erős vibrációs hatással szemben megfelelően ellenállnak. Az ipari szünetmentes tápegységek kis helyigénnyel rendelkeznek és opcionálisan elérhetők beépített leválasztó transzformátorral is ideális választássá téve a 9PHD UPS-eket olyan ipari alkalmazásokban, ahol felügyeleti, biztonsági, vezérlési, vagy gyártó berendezések folyamatos, szünetmentes tápellátását kell biztosítani.

Különösen olyan iparágak esetében, mint az olaj és gázipar az UPS berendezések gyakran kerülnek telepítésre olyan helyszínekre, melyek nehezen hozzáférhetőek, ahol az üzembe helyezés, illetve a karbantartás is komoly kihívást jelenthet. A 9PHD szünetmentes tápegységek moduláris felépítése egyaránt megkönnyíti az üzembe helyezést és a karbantartást, továbbá a készülékek kényelmes hozzáférést biztosítanak az előlap felől. Az UPS-ekben bőséges mennyiségű hely áll rendelkezésre a kábelek csatlakoztatásához és szükség esetén dupla kábelezés is lehetséges. A 9PHD UPS-ek mozgatását emelő fülek és kerekek könnyítik meg telepítés, karbantartás, vagy szerviz esetén.

Ha többet szeretne megtudni a 9PHD sorozatról, kérjük látogasson el a www.eaton.eu/9PHD weboldalra.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Az Eaton-ről:
Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó társaság, amelynek 2017-es árbevétele elérte a 20,4 milliárd amerikai dollárt. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 96 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.eu webhelyre.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet, Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáció: Kérem, hívjon Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com

Kapcsolódó információk
2020
2019
2018
Sajtókapcsolat:
Kérjük Eaton Power Quality sajtókapcsolati ügyekben keresse kollégánkat:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com