Sajtóközlemény - 2019

Dátum: 2019. február 4.

Az Eaton bemutatja az Eaton 93E UPS új generációját

Fokozott energiahatékonyság egy praktikus és sokoldalú készülékben

BUDAPEST … A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton ma jelentette be az Eaton 93E szünetmentes tápegységek (UPS) második generációjának bevezetését. Az Eaton 93E UPS magas rendelkezésre állást tesz lehetővé, energiahatékony és kicsi a helyigénye, így ideális áramvédelmi megoldást jelent kis és közepes méretű adatközpontok és kritikus fontosságú IT alkalmazások számára, az eddigieknél alacsonyabb bekerülési és üzemeltetési költségek mellett. Az Eaton 93E UPS sorozat második generációjának teljesítménytartománya 100 és 200 kVA között van. A 100-120 kVA teljesítményű egységek karbantartási bypass kapcsolóval is rendelkeznek. A sorozat 2019. február elejétől lesz kapható.

A 93E UPS második generációjának bevezetésével az Eaton az iparág nagyobb energiahatékonyság iránti igényeit elégíti ki, csökkentve a bekerülési és üzemeltetési költségeket. Az Eaton 93E UPS praktikus, és egyszerűen használható, ugyanakkor rendelkezik a kritikus alkalmazások védelméhez elengedhetetlen teljesítményszinttel és funkcionalitással. Az újgenerációs Eaton 93E UPS hatásfoka kettős konverziós módban eléri a 96,1%-ot, magas hatékonyságú üzemmódban a 99,3%-ot, ami csökkenti az energiaveszteséget, és nagyarányú energiamegtakarítást tesz lehetővé. Ezzel kategóriája egyik legmagasabb hatásfokú UPS-e.

„A 93E UPS sorozatot azzal a szándékkal terveztük, hogy praktikus és megfizethető szünetmentes energiát biztosítsunk az egyre magasabb terhelés és egyre nagyobb számú alkalmazások számára” - mondta Rabbe Johansson, az Eaton termékmenedzsere. „A 15 és 200 kVA közötti teljesítménytartomány és a második generációs 100-200 kVA-es sorozatának javított hatékonysága széles körben teszi lehetővé az elektromos, informatikai és adatközpont-infrastruktúra korszerűsítését.”

A 93E sorozat tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a kritikus alkalmazások számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot tesznek lehetővé. Ilyen például a

  • szabadalmaztatott HotSync® technológia, amely lehetővé teszi a terhelés-megosztást a UPS-ek között, így egy párhuzamosan működő szünetmentes tápegységekből álló rendszerben kiküszöbölhető az egyedi hibapont;
  • Advanced Battery Management, ABM (az Eaton szabadalmaztatott akkumulátor kímélő töltési technológiája), amely intelligens töltést tesz lehetővé az akkumulátor élettartamának megőrzésére és meghosszabbítására
  • az Eaton Intelligens Energiagazdálkodási (IPM) szoftvere, amely a szünetmentes tápegység felügyeletére és kezelésére használható a teljesítmény- és informatikai infrastruktúra szerves részeként
  • többnyelvű grafikus LCD-kijelző az UPS állapotának gyors és pontos megjelenítésére

Az Eaton 93E UPS kompatibilis az ugyanazon a hálózaton található generátorokkal és más kritikus berendezésekkel, köszönhetően az aktív teljesítménytényező korrekciónak (PFC), amely 0,99 bemeneti teljesítménytényezőt és kevesebb, mint 3%-os ITHD-t tesz lehetővé, így a második generáció esetében az UPS telepítése még költséghatékonyabbá válik . Az új típusok is rendelkeznek visszatáplálás elleni védelemmel, ami biztonságos telepítést és használatot tesz lehetővé.

Tudjon meg többet az új Eaton 93E UPS-ről, látogasson el a www.eaton.eu/powerquality oldalra.
A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitteren a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Az Eaton-ről:
Mi az Eatonnél működésbe hozzuk az igazán fontos dolgokat. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az iránt, hogy energiagazdálkodási technológiái és szolgáltatásai segítségével jobbá tegye a világot. Az Eaton világszerte körülbelül 98 000 munkavállalót foglalkoztat, és több mint 175 országban értékesíti termékeit. Az Eaton 2017-es árbevétele elérte a 20,4 milliárd amerikai dollárt. További információkért kérjük, látogasson el a www.eaton.eu oldalra.

Kapcsolódó információk
2020
2019
2018
Sajtókapcsolat:
Kérjük Eaton Power Quality sajtókapcsolati ügyekben keresse kollégánkat:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com