Sajtóközlemény - 2019

Dátum: 2019. október 29.

Az Eaton új 9E modellekkel bővíti online kettős konverziós UPS-kínálatát

Az Eaton új, sokoldalú és megbízható 9E UPS-ei egyszerűsítik a kritikus fogyasztók védelmét

BUDAPEST … A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton az eddigi 6–20 kVA-os teljesítménytartományú torony kivitelű 9E szünetmentes tápegység választékát 1000–3000 VA teljesítményű új modellekkel egészíti ki. A magas rendelkezésre állásra tervezett online, kettős konverziós topológiás 9E sorozat új tagjai kiválóan alkalmasak kis teljesítményigényű IT infrastruktúra, hálózati és tároló eszközök, ipari és egészségügyi berendezések, illetve távközlési rendszerek szünetmentes tápellátására.

Megbízhatóság, sokoldalúság és teljesítmény
Az Eaton saját fejlesztésű és gyártású 9E termékcsaládja remek ár-érték arányú belépő készülékeket kínál az online szünetmentes tápegységek között és integrálja az elérhető legújabb technológiákat, így a lehető legjobb teljesítményt biztosítja. A kettős konverziós topológiának köszönhetően magas rendelkezésre állást biztosító 9E UPS-ek még hosszan tartó áramkimaradás esetén is garantálják a csatlakoztatott berendezések magas fokú védelmét. Mi több: a négy külső akkumulátormodul telepítésének lehetősége, vagy a belső gyorstöltővel felszerelt XL modellek használata még nagyobb hálózati függetlenséget tesz lehetővé a felhasználók számára. A 9E UPS-ek mindegyike rendelkezik belső bypass funkcióval, a 6-20 kVA-es modelleknél alapfelszereltséghez tartozó karbantartási bypass-on kívül, amely megkönnyíti az UPS karbantartását a kritikus fontosságú fogyasztók leállítása nélkül.

Kezelés
A 9E UPS-ek mindegyike rendelkezik USB és soros (RS232) porttal, valamint bővítő kártyahellyel, a gigabites ’Network-M2’ hálózati kártya, relékártya, valamint az új ’Indgw-M2’ ipari Gateway (Modbus-RTU/TCP) kártya telepítéséhez.

A 9E szünetmentes tápegységek felügyelete és kezelése az Eaton IPM Editions szoftverrel párosítva virtualizált menedzsment platformokon, például VMware, vCenter és Microsoft HyperV segítségével is ellátható. Ez lehetővé teszi az informatikai szakemberek számára, hogy könnyen konfigurálhassanak házirend-alapú automatizált energiafogyasztási eseményeket, például automatikus katasztrófa-helyreállítási irányelveket, ellenőrzött leállítást, terheléselhárítást, vagy felhőalapú menedzsment szolgáltatások elindítását.

"Az új 9E UPS típusok bevezetése jól példázza az Eaton szilárd elkötelezettségét a legkülönbözőbb igények kielégítésére alkalmas, innovatív és élvonalbeli megoldások fejlesztése iránt. Az Eaton 9E UPS termékcsalád 1 kVA-től 3 kVA-ig terjedő teljesítményű modelljei hatékonyan alkalmazzák a stabil áramellátáshoz szükséges naprakész technológiákat, amelyek segítségével lehetővé válik az átfolyó áram folyamatos elemzése és kezelése. Ez biztosítja az alapvető fontosságú kritikus alkalmazások könnyű kezelését, növelve azok rendelkezésre állását, egyúttal az üzemvitel folytonosságát.” - nyilatkozta az Eaton Power Quality üzletág adatközpont részlegének marketing vezetője, Stefano Cevenini.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Az Eaton-ről:
Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó vállalat, melynek árbevétele 2018-ban 21,6 millió dollár körül alakult. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 100 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.eu webhelyre.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet,
Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáciért kérjük, keresse Kate Siwek-et.
Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Kapcsolódó információk
2020
2019
2018
Sajtókapcsolat:
Kérjük Eaton Power Quality sajtókapcsolati ügyekben keresse kollégánkat:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com