Sajtóközlemény - 2020

Dátum: 2020. november 18.

Az Eaton az iparágban elsőként alkalmaz kettős IEC és UL kiberbiztonsági tanúsítást a termékfejlesztési folyamataihoz

  • Az Eaton a ”Secure by design” elv mentén a lehető legnagyobb biztonságra törekedve tervezi termékeit, erre a tervezési és gyártási folyamatok harmadik fél általi tanúsítása a biztosíték a vevők számára.
  • Az Eaton villamossági üzletágának technológiai igazgatója életre hívta a Cybersecurity Perspectives elnevezésű globális virtuális fórumot, amelynek fő témája a globális szabványok szükségessége.

SLOUGH, Nagy-Britannia … Az október végén megrendezésre került Cybersecurity Perspectives fórumon az Eaton energiagazdálkodási vállalat bejelentette, hogy termékfejlesztési folyamatait az iparágban elsőként nem csak az IEC (Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság), hanem az UL (Underwriters Laboratories) független globális termékbiztonsági tanúsítóintézet egyaránt tanúsítja. Az ügyfelek a tanúsításoknak köszönhetően minden más vállalatnál jobban megbízhatnak az Eatonben, és abban, hogy az Eaton által kínált hálózatba csatlakoztatott megoldások megfelelnek az iparágban érvényes irányelveinek.

Becslések szerint 2025-re a világon csaknem 950 milliárd dollárt fognak IIoT (Industrial Internet of Things) megoldásokra költeni. A szervezetek digitális lábnyoma egyre nő, ezzel a fejlődéssel párhuzamosan elengedhetetlenné válik, hogy megvédjék rendszereik elérhetőségét, integritását és bizalmas tartalmát. Az Eaton kiberbiztonságot előtérbe helyező szemlélete elősegíti a megbízható környezetek kialakítását az egymással összekapcsolt eszközök világában, az innovációk alapköveként a kiberbiztonság teljeskörű beintegrálásával a vállalat termékfejlesztési és tervezési folyamataiba.

„A kiberbiztonság kérdését kritikus fontosságúnak kezeljük, ezért alapvető eleme kell legyen az iparban alkalmazott digitális megoldások tervezésének, megvalósításának és működésének" - mondta Michael Regelski, az Eaton villamossági üzletágának alelnöke és technológiai igazgatója. „Az iparágban elsőként tanúsíttatjuk folyamatainkat mind az IEC mind az UL kiberbiztonsági szabványai szerint. Ez ügyfeleink számára azt jelenti, hogy biztosak lehetnek abban, hogy a tőlünk vásárolt termékek és megoldások megfelelnek a világ két legfontosabb szabványügyi szervezete által ajánlott szabványoknak.”

A megszerzett IEC 62443-4-1 és az UL 2900-1 tanúsítványok egyaránt megerősítették, hogy a termékek és megoldások kifejlesztésére használt Eaton eljárások megfelelnek az iparági szabványoknak.

Regelski nyitotta meg az Eaton Cybersecurity Perspectives című virtuális konferenciáját, melynek nyitóelőadásának fő témája a harmadik fél általi tanúsítás és értékelés szerepe. A konferenciának része egy a globális szabványokról szóló virtuális panelbeszélgetés is, szakértői kommentárokkal, valamint az ISAGCA, az IEC és az UL vezetőinek kommentárjával. Tudjon meg többet az Eaton Cybersecurity Perspectives programjáról.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Az Eaton-ről:
Az Eaton vállalat globális vezető szerepet tölt be a villamosenergia üzletágban, és nagyfokú regionális szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme; a minőségi energiaellátás; a szünetmentes áramforrások, az energiatárolás; a vezérlés és automatizálás; az életvédelmi és biztonsági rendszerek; a strukturális megoldások; valamint a robbanásveszélyes környezetekben alkalmazható megoldások területein. A végponttól végpontig tartó szolgáltatások, csatornák és egy integrált digitális platform segítségével az Eaton minden iparág és az egész világ számára biztosítja a létfontosságú energiát, és megoldást kínál kulcsfontosságú energiagazdálkodási problémáikra.

Az Eaton jövőképe, hogy energiagazdálkodási technológiái és szolgáltatásai segítségével jobbá tegye az emberek életminőséget és óvja a környezetet. Fenntartható megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek ügyfeleinknek a villamos, hidraulikus és mechanikus energia hatékony, biztonságos és megbízható felhasználásában. Az Eaton 2019-es árbevétele 21,4 Mrd. amerikai dollár volt, termékeinket több mint 175 országban értékesítjük. Megközelítőleg 92 000 munkavállalónk van.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet,
Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáciért kérjük, keresse Annie Leisma-et.
Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: annie.leisma@publitek.com

Kapcsolódó információk
2020
2019
2018
Sajtókapcsolat:
Kérjük Eaton Power Quality sajtókapcsolati ügyekben keresse kollégánkat:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com