Sajtóközlemény - 2020

Dátum: 2020. szeptember 30.

Az Eaton 5P litium-ion akkumulátoros szünetmentes tápegysége növeli az üzleti folytonosságot a decentralizált IT és edge computing és környezetek számára

BUDAPEST … Az Eaton energiagazdálkodási vállalat év elején jelentette be, hogy lítium-ion akkumulátoros modellel bővíti az 5P sorozat rackbe szerelhető szünetmentes tápegységeinek választékát az EMEA régióban. Az Eaton 5P UPS platform kategóriájában a legmegbízhatóbb. Erre a megbízhatóságra épül az 5P lítium-ion UPS is, amely megbízható, integrált megoldást kínál, fokozott hálózati biztonsággal, meghosszabbított akkumulátor-élettartammal és távvezérelhetőséggel, így ideális megoldást jelent a decentralizált IT és edge computing környezetek számára.

Ez az új 5P modell lítium-ion akkumulátorokat használ, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak az ólom-sav akkumulátoroknál. Élettartamuk akár a nyolc évet is elérheti, így nem szükséges őket kicserélni az UPS életciklusának felénél. A lítium-ion akkumulátorok ráadásul háromszor gyorsabban újratöltenek, ezzel is csökkentve a rendszer sebezhetőségét az áramellátási problémákkal szemben a maximális rendelkezésre állás érdekében.

„Az informatikában egyre inkább eltolódnak a hangsúlyok: mind több vállalat fektet be decentralizált IT infrastruktúrákba és edge computing megoldásokba. Az informatikusoknak és az adatközpontok szakembereinek olyan megbízható megoldásokra van szükségük, amelyek minimális helyszíni jelenlétet igényelnek” - mondta Nádasdi Csaba, az Eaton termékmenedzsere.” „Az 5P lítium-ion szünetmentes tápegységünk jelentős előrelépést jelent a UPS-technológia terén. Biztosítja a szakembereknek az 5P UPS-ben megismert, megbízható tartalék áramforrást, ugyanakkor csökkenti a karbantartási költségeket, növeli a biztonságot és biztosítja az üzletmenet folytonosságát."

Az Eaton 5P lítium-ion UPS akkumulátor-kezelő rendszerrel (BMS) is rendelkezik, amely naprakész információval szolgál az akkumulátor kapacitásáról, a töltési ciklusokról és az aktív hőmérséklet-figyelésről, így a felhasználó folyamatosan megbízható adatokhoz juthat az UPS-akkumulátor életciklusával kapcsolatban. Az UPS emellett magas-szintű hálózati biztonságot nyújt az iparágban elsőként UL 2900-1 és IEC 62443-4-2 szabványnak megfelelő, opcionális kiegészítőként rendelhető Eaton Gigabit hálózati kártyával. A bővítőkártya menedzsment funkciói segítenek növelni a rendelkezésre állást, ugyanakkor magasabb szintű kiberbiztonságot is nyújt.

Az Eaton 5P lítium-ion UPS további jellemzői:

  • Felhasználóbarát, könnyű kialakítás, a hasonló teljesítményű, de ólom-sav akkumulátoros UPS–ek tömegénél 20% -kal kisebb tömeggel.
  • Sokoldalú felszerelési lehetőségek, amelyek egyszerű telepítést tesznek lehetővé.
  • Kisebb helyigény a rack szekrényben, kompakt 1U - vékony kialakításnak köszönhetően falra is szerelhető.
  • Öt év standard garancia az UPS-re és az akkumulátorokra.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton 5P lítium ion szünetmentes tápegységről, kérjük látogasson el az Eaton.eu/5P oldalra. Az Eaton teljes energiagazdálkodási termékcsaládjáról, amely segít a szakembereknek kritikus infrastruktúrájuk kezelésében és védelmében, az Eaton.eu/powerquality oldalon talál információt.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

Az Eaton-ről:
Az Eaton globális vezető szerepet tölt be a villamosenergia iparágban, és nagyfokú regionális szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme; az energiaminőség; a tartalék energiaellátás, az energiatárolás; a vezérlés és automatizálás; az életbiztonság; a strukturális megoldások; valamint a veszélyes környezeti megoldások területein. A végponttól végpontig terjedő szolgáltatások, csatornák, valamint egy integrált digitális platform és betekintés révén az Eaton minden iparág és az egész világ számára biztosítja a létfontosságú energiát, és megoldást kínál kulcsfontosságú energiagazdálkodási kihívásokra.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó vállalat, melynek árbevétele 2019-ban 21,4 millió dollár körül alakult. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 95 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.com/hu webhelyre.

Elérhetőségeink: Eaton Industries Kft., Electrical Sector, 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14, Krisztina Palace, 2. emelet,
Tel.: +36 1 499 9132, Email: RendelHungary@eaton.com

További sajtóinformáciért kérjük, keresse Kate Siwek-et.
Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Kapcsolódó információk
2020
2019
2018
Sajtókapcsolat:
Kérjük Eaton Power Quality sajtókapcsolati ügyekben keresse kollégánkat:
 
Hotwire PR
EatonHub@hotwirepr.com