Server Room

Infrastruktúra-felügyelet

Az Intelligent Power Manager (IPM) szoftver integrálja a VMware vRealize Operations Manager szoftverét és vCenter irányítópultját, miáltal Ön képes virtuális környezete áramellátását felügyelni. Az IPM webes felülete segítségével egyszerűbbé teszi az energiagazdálkodást a hálózatban, amellyel azonnal jelentést kaphat áramellátási infrastruktúrája aktuális állapotáról.

Data Center

A környezet felügyelete

Az IPM lehetővé teszi elektromos hálózatának, továbbá az összes hozzá csatlakoztatott berendezésnek az áttekintését, valamint megfigyelését a vCenter irányítópultján és a vRealize Operations felügyeleti platformján. Azonnali hozzáférést kaphat a riasztásokhoz, valamint elhúzódó áramkimaradás esetén kezdeményezheti a virtuális gépek áthelyezését vagy biztonságos leállítását. Az IPM integrálásával távolról figyelheti meg és felügyelheti az Eaton széles UPS- és PDU-kínálatát saját vCenter indítópultján vagy vRealize Operations felügyeleti platformján – többek között az alábbi eszközöket:

  • ePDU G3 – harmadik generációs állványba szerelt energiaelosztási egységek, amelyek a speciális informatikai igények kielégítésére szolgáló, kategóriájukban a legjobb szolgáltatásokat kínálják. Az IPM integráció segítségével megmérheti az energiafogyasztást, és távolról vezérelheti az egyes kimeneteket.
  • 5P UPS, 5PX UPS, 9PX UPS, 93PS UPS – valósabb teljesítményt nyújt (wattban), ezáltal több berendezés védelmére alkalmas, és helyet hagy az informatikai rendszerek bővítésére. Az IPM integráció a kiszolgálók és virtuális gépek folyamatos üzemidejét és távoli felügyeletét teszi lehetővé.
  • Automatikus átviteli kapcsoló – egyetlen tápegység által energiatöbbletet biztosít a berendezés számára, és megvalósítja a források közötti megszakítás nélküli adatátvitelt. Az IPM elősegíti a távoli figyelést, ezáltal segít fenntartani a létfontosságú alkalmazások futását.
  • Környezetfigyelő szonda – összegyűjti az állványos környezetben mért hőmérsékleti és nedvességi adatokat, és az IPM segítségével a vCenter irányítópultról távolról figyeli az adatokat.
Az IPM szoftver

Az IPM szoftver

Az Eaton az egyre magasabb szintű képességek és a licenccel rendelkező csomópontok számának növekedése miatt két licencet kínál az IPM szoftverhez. (A licenccel rendelkező csomópont szünetmentes tápegységként (UPS), rack PDU egységként vagy IPM-példányként határozható meg):

IPM Dashboard

Az energiagazdálkodás integrálása a virtualizációs irányítópultba

További információk az Intelligent Power szoftver

Vissza a VMWare kezdőlapjára

Vegye fel velem a kapcsolatot