Integration

Integrált energiagazdálkodás virtuális környezetek számára

Az Eaton Intelligent Power Manager (IPM) szoftvere a VMware használatára alkalmas tanúsítvánnyal rendelkezik, és biztosítja az összes olyan eszközt, amely az Ön fizikai és virtuális környezeteiben található energiaelosztási eszközök figyeléséhez és felügyeletéhez szükséges. A virtualizációs és felhőalapú felügyeleti eszközökbe, mint például a VMware vCenterbe és vRealize Operationsbe való zökkenőmentes integrálódásának köszönhetően az IPM tovább bővíti képességeit a hálózathoz csatlakoztatott energiaelosztási eszközök figyelésével, felügyeletével és vezérlésével.

VMware Ready logo

Egyedi szövetségi integráció

A VMware használatára való alkalmasság azt jelenti, hogy az Eaton IPM szoftvere zökkenőmentesen integrálódik a VMware virtualizációs és felhőalapú felügyeleti platformjaiba (vCenter és vRealize Operations), ezáltal segít Önnek a szolgáltatói szerződései megvalósításában és üzletmenete folytonosságának fenntartásában. A szoftver megnyugtató megoldás a számítástechnikai szakemberek számára a következők miatt:

  • Egységesített kezelőfelület – egyszerűbbé teszi a beállítást és lerövidíti a tanulási folyamatot, mivel az energiagazdálkodást nehézségek nélkül integrálja az Ön vCenter és vRealizeirányítópultjába.
  • Infrastruktúrán alapuló terheléskezelés - megnöveli a rendszer üzemidejét, ugyanakkor kibővíti az akkumulátor futásidejét és minimálisra csökkenti a „genset”-terhelést, felfüggesztve a nem fontos gépeket (pl. terheléscsökkentéssel), illetve elindítva a virtuális gépek élő áttelepítését egy védett zónába.
  • Dinamikus energiamaximalizálás – a fontos számítási feladatokat tovább futtatja energiaellátási vagy környezeti esemény bekövetkezése esetén, korlátozva a fizikai gazdagép energiafogyasztását.
  • Távoli ügynök nélküli gazdagép leállítása – értékes időt takarít meg Önnek, mivel szükségtelenné teszi az olyan gazdagép-alapú ügynökök használatát, amelyek erőforrásokat használnak, lassú teljesítményt nyújtanak és karbantartást igényelnek.
  • Automatizált vészhelyreállítási feladatátvétel – segít Önnek az adatvesztés elkerülésében és az adatok sértetlenségének biztosításában. Ehhez az elsődleges és a biztonsági mentési webhelyeket az energiaellátási hiba előfordulása előtt szinkronizálja.
IPM Dashboard

Az energiagazdálkodás integrálása a virtualizációs irányítópultba

További információk az Intelligent Power Software

Az Eaton VMware használatára alkalmas energiagazdálkodási megoldásait a konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrák vezető szállítói többek között az EMC, VCE és NetApp is érvényesítették. Az Eaton megoldásai megbízható védelmet biztosítanak a konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrák számára energiaellátási és környezeti problémák esetén, ami a teljes üzletmenet fokozottabb folytonosságát és rugalmasságát eredményezi.

Vissza a VMWare kezdőlapjára

Vegye fel velem a kapcsolatot