MGE Office Protection Systems Logo

MGE Office Protection Systems

Az Eaton Corporation az MGE Office Protection Systems felvásárlásával (2007. November) egy nagyobb és erősebb minőségi áramellátási üzletágat hozott létre, a szélesebb választékú egyfázisú UPS termékei, szakértelme és erőforrásait által megerősítette pozícióját a világpiacon. A felvásárlás által az Eaton megerősítette piaci helyzetét, mint a világ 2. legnagyobb gyártója és egyfázisú UPS termékek szállítója, ezzel valódi értéket nyújt vásárlóinak.

Az MGE Office Protection Systems termékek az Eaton által kínált Pulsar sorozat részei. A termékek tervezése és gyártása során az egyik legfőbb szempont, hogy a szünetmentes áramellátó rendszerek, és túlfeszültség-védelmi berendezések a vállalkozások, kisebb üzletek, és háztartások számára biztonságos áramellátást nyújtsanak.

Az Eaton minden termékével folyamatos sikerre törekszik a haladó technikai újítások területén, és következő generációs megoldásokat fejleszt. A Power Quality kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy kielégítse a speciális vásárlói igényeket is, kiegészítve ezzel az új vagy már létező megoldásokat, és mindenre kiterjedő, teljes megoldást nyújtson.