Total Cost of Ownership Download for AndroidDownload for iOS

Kisebb Teljes Tulajdonlási Költség

Magyarázat az üzemmódokhoz

IT szakemberektől kezdve egészen az informatikai és pénzügyi vezetőkig mindannyian törekednek a költségek csökkentésére. A Teljes Tulajdonlási Költség (TCO) észszerű kezelése napjainkban már nem különlegesség, hanem követelmény. Amíg a múltban a 99%-os hatékonyság csak ritkaság volt, addig a mai Eaton tápegységek mind képesek ezt elérni. Ha Ön számára is nagy fontossággal bír a hatékonyság, tanulmányozza át az Eaton megoldásait.

A 99%-os hatékonyság, amely igazán számít – Energy Saver System (ESS)

A rendszer ideiglenesen közvetlen áramellátást biztosít (ha éppen nincs szükség kondicionálásra), így akár 99 százalékig javítja az UPS hatékonyságát. A statikus átkapcsoló biztosítja az UPS áramellátását, ennek köszönhetően a rendszer két ezredmásodperc alatt képes átkapcsolni a kettős konverziós módra, ha az energiaigény meghaladja a takarékos üzemmódra meghatározott áramellátási határokat. Az ESS, azonkívül, hogy minimalizálja az energiaveszteséget, megvédi a berendezést a hirtelen áramingadozásoktól. Egyszerűen fogalmazva, az ESS a legmodernebb, legmegbízhatóbb és leggyorsabban reagáló energiatakarékossági rendszer a piacon.

CO2 Emission Reduction
*1 x 9395P 1100 kW, ha ESS üzemmódban működik, 27% -os töltöttségi szinttel, több mint 10 év alatt, összehasonlítva a kettős konverziós üzemmóddal.

Az ESS a leginkább kipróbált és legmegbízhatóbb energiatakarékossági rendszer a piacon, amelyet több éve használnak széles alkalmazhatósági körben.. A kettős konverziós üzemmód rendkívül magas hatékonyságával szemben az ESS még mindig képes 74%-kal csökkenteni az energia-veszteséget, de ugyanakkor nem ró külön terhelést a UPS-re.

900000 kVA

Optimalizált kettős konverziós hatékonyság – Variable Module Management System (VMMS)

VMMSA rendszer akár alacsony töltöttségi szintnél is biztosítja a magas hatékonyságot, amely általában jellemző a redundáns UPS rendszerekre. A VNMS optimalizáni tudja a töltöttségi szintet egy vagy több párhuzamosan üzembe kapcsolt UPS számára oly módon, hogy egyes egységeket üresjárati üzemmódra kapcsolhat át. E megoldás nemcsak akkor válik be, amikor alacsony a töltöttségi szint, hanem általában optimalizálja a hatékonyságot, mint ezt az alábbi illusztráció mutatja.

A VMMS és az ESS olyan intelligens üzemmódok, amelyek optimalizálni tudják a UPS teljesítményét, úgy hogy megfelelő módon reagálnak a terhelés változására valamint az energia minőségére. Hála a beépített terhelésmegosztó funkciójának a 9395P rendszer képes biztosítani a maximális terhelés védelmét akkor is, ha változékony terhelés és áramellátás következtében megszakad a háózaton belüli kommunikáció.

Kettős konverzió hatékonysága

A kettős konverzió magas energiahatékonysága jelentősen csökkenti az üzemeltetési és a hűtési költségeket. Ha lecseréli a régi tápegységét az új generációs Eaton UPS-re, a beruházása 2-3 év alatt térülhet meg.

Easy Capacity Test funkció

ECTA terhelésmérés drága és időigényes lehet, de nem az Eaton UPS-eknél. Az Easy Capacity Test funkció UPS-től nyeri vissza a vizsgálathoz szükséges energiát. Így többé nem kell bérbe venni terhelésmérő berendezéseket vagy pénzt és időt költeni az alternatív terhelések biztosításához.

Az ECT egyszerűbbé teszi a helyszínen történő, üzembe helyezési vagy rendszeresen végzett vizsgálatokat. Ennek következtében többé nincs szükség drága terhelésmérő berendezésekre, mivel jelentősen csökken az teljes tesztüzemeltetési költség. Az ECT akár 6 tápegység egyidejű vizsgálatát teszi lehetővé. Az így megtakarított összed egyenlő az új UPS vitelárával.

A Teljes Tulajdonlási Költség csökkentése

Reduce TCOAz új fejlesztésű UPS hardver és a kipróbált technológiák elősegítik az üzemeltetési költségek csökkentését és a beruházás rövid idejű megterülését.