Markten

Meer dan ooit vraagt de zakelijke omgeving van vandaag om netvoedingskwaliteit en energiebeheeroplossingen die zowel flexibel als aanpasbaar zijn, zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid van apparatuur. Eaton streeft naar blijvend succes in het ontwikkelen van de volgende generatie innovatieve oplossingen die u hierbij helpen. Ons Power Quality portfolio is ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen, of het nu gaat om een aanvulling op een reeds bestaande oplossing, of het leveren van een uitgebreide totaaloplossing.

Eaton biedt oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de eisen van onder andere de volgende de toepassingen:

Virtual & converged environments

Eaton offers complete power infrastructure solutions for modern virtual and cloud-based IT applications, including converged and hyperconverged infrastructure solutions. Our solutions help improve IT efficiency, lower costs, and ensure data integrity and continuity of the entire business.

Datacenters

Innovatieve energiebeheeroplossingen voor datacenters en kritische IT-toepassingen, die zowel flexibel als schaalbaar zijn, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Marine & Offshore

De kracht achter toonaangevende oplossingen geschikt voor specifieke eisen die kenmerkend zijn voor de sector Marine & Offshore.

Telecommunicatie

Eaton heeft een DC-oplossing voor elke DC-aangedreven toepassing binnen uw communicatienetwerk.