Aphel Limited

Aphel Limited, dat in 2007 door Eaton werd overgenomen, is een technisch zeer gespecialiseerde leverancier van connectiviteitsoplossingen, die al jarenlang producten levert om te voorzien in de huidige en toekomstige behoeften aan energie- en datavoorziening. De oplossingen van Aphel zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de vereisten van een groot aantal markten, waaronder die voor netwerken en telecommunicatie, en industriële en militaire toepassingen. De producten vallen op dit moment onder de noemer ePDU en maken deel uit van het Power Quality productaanbod van Eaton.

Door gebruikers in staat te stellen het energieverbruik te meten — van het totale datacenter tot en met de afzonderlijke servers — krijgen zij een beter inzicht in de distributie van elektriciteit in het datacenter. In Eatons oplossingen voor de distributie van elektriciteit is lokale of IP-bewakingstechnologie geïntegreerd om een goed inzicht te geven in de distributie van elektriciteit in het rack ten behoeve van de lastverdeling, lastsegmentatie, efficiëntie en berekeningen van het energieverbruik. Met de 'managed' technologie van Eaton kan de gebruiker bovendien afzonderlijke uitgangen volledig bewaken, schakelen, in volgorde plaatsen en beheren.

Eaton streeft voor al zijn producten naar duurzaam succes door gebruik te maken van technische innovaties bij de ontwikkeling van oplossingen van de volgende generatie. Ons productaanbod op het gebied van Power Quality is afgestemd op specifieke klantvereisten, maar omvat ook aanvullingen op nieuwe en reeds bestaande oplossingen, alsmede totaaloplossingen.