MGE Office Protection Systems Logo

MGE Office Protection Systems

De overname van MGE Office Protection Systems door Eaton Corporation (in november 2007) heeft geleid tot grotere, sterkere activiteiten op het gebied van Power Quality; wereldwijd is de concurrentiepositie verbeterd en het pakket enkelfasige UPS-producten, expertise en resources uitgebreid. Door deze overname, waardoor het aanbod voor klanten nog ruimer is geworden, heeft Eaton zijn positie als de wereldwijd op één na grootste producent en leverancier van enkelfasige UPS-producten verstevigd.

Producten van MGE Office Protection Systems maken deel uit van de door Eaton geboden oplossingen uit de Pulsar-serie. Deze bestaat uit een reeks ononderbreekbare voedingen en piekstroombeveiligingsapparaten die beveiligingsoplossingen bieden voor ondernemingen, kleine bedrijven en particulieren.

Eaton streeft voor al zijn producten naar duurzaam succes door gebruik te maken van technische innovaties bij de ontwikkeling van oplossingen van de volgende generatie. Ons productaanbod op het gebied van Power Quality is afgestemd op specifieke klantvereisten, maar omvat ook aanvullingen op nieuwe en reeds bestaande oplossingen, alsmede totaaloplossingen.