Powerware Logo

Powerware

Als wereldwijd toonaangevend leverancier van totaaloplossingen voor netvoedingskwaliteit en energiebeheer zet Eaton zich in om de allerbeste uptime te leveren die door de hedendaagse digitale economie wordt vereist. De Powerware-oplossingen bestaan uit het breedste pakket producten en diensten voor beveiliging van de netvoedingskwaliteit:

Ononderbreekbare voedingen (UPS-systemen)
Gelijkstroomvoedingssystemen
Managementsoftware
Uitgebreide services

Het is onze missie om onze klanten het vertrouwen te geven dat hun systemen, gegevens en bedrijfsvoering niet verstoord raken door problemen met de stroomvoorziening. Dit vertrouwen kunnen we hun bieden op grond van onze goede prestaties in de afgelopen 40 jaar, onze diepgaande kennis van klanttoepassingen, voortdurende innovaties en service van wereldklasse.

UPS-gebruikers en branchedeskundigen erkennen dat Powerware-oplossingen voor de grootst mogelijke klantwaarde en -tevredenheid zorgen en aantonen dat Eaton in vergelijking met andere UPS-leveranciers het beste inzicht in de behoeften van klanten heeft. In de markt voor UPS-systemen boven 5 kVA staan Powerware-producten bovenaan en voor systemen tot 5000 VA op plaats twee. Daardoor genieten deze systemen wereldwijd het vertrouwen van klanten, ongeacht de grootte van hun bedrijf.

Eaton streeft voor al zijn producten naar duurzaam succes door gebruik te maken van technische innovaties bij de ontwikkeling van oplossingen van de volgende generatie. Ons productaanbod op het gebied van Power Quality is afgestemd op specifieke klantvereisten, maar omvat ook aanvullingen op nieuwe en reeds bestaande oplossingen, alsmede totaaloplossingen.