Eaton Products for the Nutanix Platform

Eaton-producten voor het Nutanix-platform

Of het om een volledig datacenter gaat, een netwerkkast of een Nutanix-toepassing op afstand, Eaton helpt maximaal profijt te halen uit uw investering door een compleet geïntegreerde, schaalbare lijn van producten aan te bieden die de complexe stroominfrastructuur vereenvoudigen en de beschikbaarheid verhogen. Als een Nutanix-gevalideerde partner omvat onze complete serie van data-infrastructuuroplossingen stroombeveiliging, stroomverdeling voor racks, rack enclosures, kabelbeheer en bekroonde software.

Eaton 9PX UPS

Learn more about Eaton´s products for Nutanix

 • Intelligent Power Software - stelt u in staat om een energienetwerk vanaf een virtuele console op afstand te bekijken, te monitoren en te beheren en rampherstelacties uit te voeren, inclusief virtuele machinebewegingen of machine-afschakeling in geval van langer durende stroomuitval.
   
 • IPM Infrastructure - om de ruimte, energie en milieuomstandigheden van het rack binnen de IT omgeving te bewaken.
   
 • 9PX UPS en BladeUPS – server class UPS voor een betrouwbare bescherming van de IT-stacks.
   
 • ePDU G3 Metered Input – Eaton’s stroomverdelingsunits voor racks voor een intelligente verdeling van de energievoorziening naar de IT-apparatuur in racks.
   
 • EMP - Omgevingssensor (Environmental Monitoring Probe, EMP) om de real-time status weer te geven van temperaturen, vochtigheid, en veiligheid, stuurt automatisch alarmmeldingen en voert automatisch noodzakelijke acties uit.
   
 • REC Series IT-rack voor een betrouwbare hosting en de goede organisatie van IT-apparatuur.
   

Eaton's reference designs voor Nutanix

Lees over de voordelen van Eaton’s integratie met Nutanix voor uw bedrijf.

 

Terug naar de Nutanix homepage

Neem contact met mij op