Take full advantage and power your business growth

Maak volledig gebruik om uw business te laten groeien.

PowerAdvantage Partner logoWelkom op de Eaton Power Advantage Partner programma!

Elke dag stelt u uw klanten in staat om hun bedrijf draaiende te houden. Daarom hebben we een partnerprogramma ontwikkeld om u te helpen dat sneller, gemakkelijker en winstgevender te doen.

Samenwerken met Eaton betekent gebruik maken van innovatieve producten en praktische ondersteuning krijgen tijdens de verkoopcyclus om u te helpen bij het bouwen en versterken van uw power management business.

Zo doen wij dat:

Powering your expertise

Powering your expertise

Met het Eaton PAP-programma verdien je meer als je meer leert. Eaton biedt u een compleet scala aan service- en oplossingscursussen, modules en Power Advantage Academy-trainingen om uw kennis, uw klantenservice en uw verkooppotentieel te maximaliseren.

Powering your demand creation

Powering your demand creation

Het partnerprogramma biedt een breed scala aan content voor activiteiten voor vraaggeneratie en biedt alles wat u nodig hebt om uw Eaton power management business te promoten en te laten groeien.

Powering your margins

Powering your margins

Als partner profiteert u niet alleen van de toonaangevende positionering en producten van Eaton: wij zorgen er ook voor dat u nog grotere marges krijgt via onze Deal Registration en MDF (Marketing Development Fund) -programma's. *

Download de Power Advantage Partner Program brochure voor meer informatie.

Dus, ga nu aan de slag. Registreer u via het online registratieformulier en gebruik onze programma's om marges te vergroten en uw klanten de beste service en ondersteuning te bieden met Eaton.

Register Now Button

Alle aanvragen worden beoordeeld door een lokale Sales Manager. Na validatie wordt de aanvrager een geautoriseerde partner en kan direct gebruik maken van de voordelen van het programma

* Afhankelijk van het partner level