Total Cost of Ownership Download for AndroidDownload for iOS

Lagere exploitatiekosten

Een beter inzicht in de verschillende bedrijfsmodi

Op zowel IT- als op CIO/CFO-niveau bestaat een aanzienlijke druk om de kosten te beheersen. Doeltreffend management van de exploitatiekosten (TCO) is nu een vereiste, geen vrijblijvende luxe. In het verleden was 99 % UPS-efficiëntie wellicht geen optie, maar tegenwoordig is dat standaard voor Eaton. Als efficiëntie voor u een criterium voor besluitvorming is, bekijk dan vooral het uiteenlopende aanbod dat Eaton te bieden heeft.

99% telt! - Energy Saver-systeem (ESS, systeem voor energiebesparing)

Verbetert de efficiëntieniveaus tot 99% door de stroommodules niet te activeren wanneer geen voedingsstabilisatie is vereist. De stroom wordt gevoed via een statische bypass-schakelaar en de UPS is in minder dan twee milliseconden gereed om naar de dubbele conversiemodus over te schakelen, indien de vooraf ingestelde ingangslimieten worden overschreden. Naast de extreem lage verliezen biedt de ESS-modus ook bescherming tegen snelle overspanningen met een laag vermogen. Dit is simpelweg de meest geavanceerde, betrouwbare, snelst reagerende architectuur voor energiebesparing die momenteel verkrijgbaar is.

CO2 Emission Reduction
*1 x 9395P 1100 kW in ESS-modus met 27 % belastingsniveau gedurende 10 jaar, vergeleken met de dubbele conversiemodus

ESS is het meest beproefde en betrouwbare energiebesparingssysteem op de markt dat al jarenlang wordt toegepast bij vele bestaande toepassingen. Zelfs vergeleken met de uiterst grote efficiëntie van de dubbele conversie kan de ESS-modus de verliezen nog tot wel 74% verlagen met een typische UPS-belasting.

900000 kVA

Geoptimaliseerde efficiëntie voor dubbele conversie - Variabele Module Management System (VMMS, systeem voor variabel modulemanagement)

VMMSHelpt u een hoge efficiëntie te behalen, zelfs wanneer UPS-belastingniveaus laag zijn - kenmerkend voor redundante UPS-systemen. VMMS kan de belastingniveaus van stroommodules in een enkele UPS of in parallelle UPS-systemen optimaliseren door het extra UPS-vermogen uit te stellen. Dat betekent niet alleen een hogere efficiëntie bij lagere belastingniveaus, maar ook een optimale efficiëntie op alle belastingniveaus, zoals hieronder aangetoond.

VMMS en ESS zijn slimme bedrijfsmiddelen om de prestaties van de UPS te optimaliseren, zodat ze sneller kunnen reageren op wijzigingen in de belasting of de stroomkwaliteit. Dankzij de inherente deling van de belasting is het 9395P-systeem in staat om de maximale belastingsbeveiliging te handhaven; zelfs als er zich een totaal communicatieverlies voordoet bij variërende belastings- en stroomomstandigheden.

De efficiëntie van dubbele conversie

Een hoge stroomefficiëntie in de dubbele conversiemodus verlaagt de exploitatiekosten aanzienlijk en levert besparingen op in de luchtkoeling. Het vervangen van een oudere generatie UPS door een geavanceerde Eaton UPS wordt binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend.

Easy Capacity Test (ECT - eenvoudige capaciteitstest)

ECTHet testen van de belasting kan een kostbare en tijdrovende zaak zijn - dat geldt echter niet voor de UPS van Eaton. Een van de functies van de eenvoudige capaciteitstest bestaat erin dat het de energie van de UPS opnieuw circuleert en deze gebruikt voor het uitvoeren van testen. U hoeft dus geen loadbanks in te huren en er wordt geen onnodige tijd of energie verspild aan tijdelijke belastingsverbindingen.

ECT maakt het testen op locatie tijdens inbedrijfstelling en gedurende gepland onderhoud gemakkelijker door de noodzaak voor grote en dure loadbanks en testgerelateerde operationele kosten te elimineren. Door ECT te gebruiken voor het testen op locatie van een systeem van 6 units kunt u de aankoopprijs van één UPS besparen.

Verlaagde exploitatiekosten

Reduce TCOLage operationele kosten en een snelle investeringsrentabiliteit zijn nu haalbaar dankzij de meest recente ontwikkelingen in UPS-hardware en de beproefde technologieën die in de Eaton UPS zijn geïntegreerd.