Over Eaton

Over Eaton

Eaton is een powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt die onze klanten helpen om rendabel hun elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren. We zijn een wereldwijde technologieleider in elektrische producten, systemen en diensten voor stroomkwaliteit, -distributie en -controle, elektriciteitstransmissie-, belichtings- en bedradingsproducten; hydraulische onderdelen, systemen en diensten voor industriële en mobiele uitrusting; hydraulische, pneumatische en vliegtuigbrandstofsystemen voor commercieel en militair gebruik; en aandrijflijn- en krachtbronsystemen voor auto's en vrachtwagens, die prestaties koppelen aan brandstofzuinigheid en veiligheid.

Power Quality

Het Power Quality productportfolio van Eaton bevat een uitgebreid pakket oplossingen voor het beveiligen en beheren van de stroomtoevoer. Hiertoe behoren onder meer UPS-systemen (uninterruptible power supplies), overspanningsbeveiligingen, stroomverdelingseenheden (PDU's), bewaking op afstand, luchtstroombeheeroplossingen, 19’’ racks, software en diverse services. Met al onze producten streeft Eaton naar blijvend succes. Dit doen we door te investeren in technische innovatie om zo de volgende generatie oplossingen te ontwikkelen.

De Eaton Power Quality divisie groeit voortdurend door het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten, alsmede door strategische overnames van bedrijven als Phoenixtec, Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power, Aphel en Wright Line.
 

Waarom Eaton

Wij van Eaton Power Quality zijn geen bluffers of mensen met een grote mond. We zijn wel specialisten binnen ons vakgebied en overtuigd van onszelf en de Power Quality producten en oplossingen die we aanbieden.

Historie

Eaton streeft naar duurzaam succes door gebruik te maken van technische innovaties bij de ontwikkeling van producten van de volgende generatie die aan specifieke klanteisen voldoen. Door de jaren heen heeft Eaton van diverse organisaties vele loftuitingen ontvangen.