Eaton Alliances

Allianser

Eaton har et tett samarbeid med ledende aktører innen IT-teknologi for å gi laboratoriebekreftede strømstyringsløsninger som er kompatible med virtuelle IT-applikasjoner, inkludert konvergerte og hyperkonvergerte infrastrukturer.

Cisco Solution Partner

Cisco

Cisco kobler sammen det utilkoblede, inkludert folk, prosesser, data og andre ting. Se hvordan Eaton integrerer og skaper verdier som Cisco Preferred Solution Partner (foretrukket Cisco-løsningspartner).

Citrix

Eatons Intelligent Power Manager integreres sømløst med XenCenter Server fra Citrix.

Dell EMC VSPEX LABS

Dell EMC

Dell EMC lar deg raskere sette i drift en velprøvd infrastruktur, uten den risikoen og kompleksiteten som er forbundet med en tradisjonell "bygg din egen"-tilnærming. Eaton leverer Dell EMC-validerte strømstyringsløsninger for å løse dine bruksspesifikke utfordringer innen strømstyring.

EMC VSPEX LABS

Microsoft

Som et medlem av Microsoft Partner-nettverket, bidrar Eaton til å innlemme strømstyring direkte i Microsoft Systems Center Operations Manager.

NetApp

Som et medlem av NetApp Alliance Partner-programmet, tilbyr Eaton en kraftig, integrert og skalerbar infrastruktur konstruert for å beskytte og støtte FlexPod-behovene på en riktig måte.

Nutanix

Eatons intelligente, integrerte og skalerbare løsninger gjør at du kan organisere, beskytte og administrere Nutanix-distribusjoner, og hjelper deg med å redusere risiko og holder virksomheten gående.

SimpliVity

Gjennom sin industriallianse med SImpliVity forsterker Eaton OmniCube- og OmniStack-plattformene med en fullt integrert, skalerbar infrastruktur som forenkler strømstyringen i virtualiserte miljøer.

VMWare

Eatons Intelligent Power Manager er godkjent som VMware Ready, og integreres perfekt i VMwares vCenter-server, slik at du kan administrere det virtuelle nettverket og strømforsyningen fra ett dashbord.