Markeder

Mer enn noensinne krever dagens forretningsmiljø en strømkvalitet og strømstyringsløsning som er både fleksibel og tilpasningsdyktig, uten å gå ut over utstyrets pålitelighet. Eaton arbeider for fortsatt suksess i å utnytte teknisk innovasjon for å utvikle neste generasjons løsninger. Vår portefølje for strømkvalitet ble konstruert for å etterkomme spesifikke kundebehov, utfylle en ny eller allerede eksisterende løsning og for å levere en omfattende løsning.

Som en ledende og verdensomspennende leverandør av omfattende løsninger for strømkvalitet og reservestrømstyring går Eaton inn for konsekvent å levere den høye graden av tilgjengelighet som kreves av dagens digitale økonomi. Vi tilbyr løsninger spesielt tilpasset kravene til bruksområder som inkluderer:

Virtuelle og konvergerte miljøer

Eaton tilbyr komplette strøminfrastrukturløsninger for moderne virtuelle og skybaserte IT-applikasjoner, inkludert konvergerte og hyperkonvergerte infrastrukturløsninger. Våre løsninger er med på å forbedre IT effektivitet, redusere kostnader og sikre dataintegritet og kontinuitet i hele virksomheten.

Datasentre

Eaton tilbyr innovative, virksomhetskritiske løsninger som oppnår høyere systemtilgjengelighet ved lavere kapital- og driftskostnader, og tilbyr fleksible, skalerbare løsninger tilpasset de bestemte behovene til en bedrift.

Marin og offshore

Kraften bak marine og offshore-applikasjoner i verdensklasse

Telekom

Eaton har en likestrømløsning for enhver bruk av DC-drevne kommunikasjonsnettverk.