Eaton og Cisco

Eaton forbedrer Ciscos ytelse

Cisco forandrer måten organisasjoner driver forretninger på, gjennom retningslinjebasert automatisering og standardiserte IT-prosesser i Unified Computing System™ (UCS). UCS-konfigurasjonen er programmerbar med enhetlig, modellbasert styring. Dette er blant annet for å øke hastigheten ved installering av bedriftsprogrammer og -tjenester i virtualiserte og nettskybaserte miljøer.

Ettersom en virtualisert infrastruktur gjør det mulig å få mer ut av færre IT-ressurser, er pålitelig strømbeskyttelse avgjørende. Det er her Eaton kommer inn i bildet. Vi har integrert våre strømstyrings- og beskyttelsesløsninger med Ciscos tilbud for å gi deg uovertruffen sikring mot skader og nedetid.

Eaton og Cisco

Eaton og Cisco

Eaton er Cisco Solution Partner, OEM-partner og leverandør av Cisco-kompatible produkter. Det betyr at du får en kraftig, integrert, skalerbar og sammenfallende infrastrukturløsning som er utformet for å beskytte og støtte nettverket.

Integrering

Integrering

Eatons løsninger er det viktigste elementet i UCS-integrerte infrastrukturer, og sørger for sikker og uavbrutt drift av IT-miljøer:

  • Enhetlig styring ved hjelp plugin-modul for VMware vCenter, Citrix XenCenter, Microsoft Hyper-V og CA Nimsoft.
  • Integrering med UCS Server Manager for å støtte strømbegrensning (angi forbruksgrenser for servere ved lengre strømbrudd)
  • Godkjente kompatible produkter - inkludert noen spesielt utviklet for bruk med Cisco-produkter og Cisco HyperFlex hyperconverged løsninger
  • Som en Dell EMC Technology Connect Advantage Partner leverer Eaton integrerte og skalerbare løsninger for å beskytte og støtte VSPEX, VxRail og Vblock økosystemer.
  • Som NetApp alliance-partner leverer vi strømstyringsløsninger for FlexPod for å øke systemtilgjengelighet og redusere risikoer forbundet med prosjekter
  • Forbedret lastutkobling, overføring av virtuelle maskiner, strømbegrensningskapasitet og NetApp FAS-styring for strøminnstilling (via Data ONTAP) med Intelligent Power Manager (IPM)
  • Initiering av nødgjenoppretting til failover-områder

Se Eatons tilbud om Cisco-løsninger her

Gå tilbake til Ciscos hjemmeside