Eaton şi SimpliVity

Soluţii de infrastructură energetică Eaton pentru SimpliVity

Ca partener validat al SimpliVity, Eaton contribuie la maximizarea valorii soluţiilor SimpliVity oferind o linie de produse complet integrate, scalabile, care reduc complexitatea energiei şi cresc disponibilitatea. Gama noastră completă de soluţii de infrastructură energetică include protecţia energiei, distribuţia energiei, rack-uri IT şi software inteligent pentru energie.

Organizare

Soluţii SimpliVity susţinute de Eaton

Soluţiile de infrastructură hiper-convergentă de la SimpliVity necesită protecţie şi management adecvate ale energiei. Consultaţi mai jos modele de referinţă Eaton pentru echipamentele SimpliVity.

Model de referinţă pentru soluţia de birou la distanţă
Model de referinţă soluţie VDI pentru 250 de utilizatori
Eaton 5PX UPS

Learn more about Eaton´s products for SimpliVity

 • Intelligent Power Software - pentru a vizualiza, monitoriza şi gestiona o reţea de alimentare din consola unei maşini virtuale/la distanţă şi pentru a declanşa politici de recuperare în caz de dezastru, inclusiv mutarea maşinii virtuale sau oprirea temporizată în cazul unei pene de curent prelungite.
   
 • 5PX UPS – un modul UPS pentru server în vederea protecţiei fiabile a echipamentelor IT
   
 • ePDU G3 Metered Input – unităţile de distribuţie a energiei în rack-uri de la Eaton pentru distribuţia inteligentă a energiei la echipamentele IT din rack-uri
   
 • EMP - Sondă de monitorizare a mediului pentru a oferi starea în timp real a temperaturii, umidităţii, securităţii şi detectării fumului pentru a permite politici de acţiune automată şi notificare maxime
   
 • Rack IT seria RE pentru găzduirea fiabilă şi organizarea adecvată a echipamentelor IT

Citiţi despre beneficiile pe care integrarea Eaton cu SimpliVity o poate aduce afacerii dvs.

 

Revenire la pagina principală SimpliVity