Eaton 5P UPS şi SimpliVity

Integrarea Eaton cu soluţiile de infrastructură hiperconvergentă ale SimpliVity

Eaton permite optimizarea în continuare a infrastructurii hiperconvergente a SimpliVity prin furnizarea soluţiilor de management al energiei validate în teste de laborator, inclusiv rack-uri IT, unităţi inteligente de distribuţie a energiei în rack-uri (unităţi PDU), sisteme de alimentare neîntreruptibilă pentru servere (UPS) şi software de management al energiei pregătit pentru virtualizare. Capabil să acţioneze în timpul anomaliilor de mediu şi energie pentru a proteja integritatea echipamentelor IT, Eaton este singurul furnizor de energie hiper-convergent validat al SimpliVity.

Eaton şi SimpliVity

Parteneriate de alianţă

În calitate de partener de alianţă validat al SimpliVity, Eaton colaborează, de asemenea, cu VMWare şi Cisco pentru a se asigura că toate elementele soluţiilor de infrastructură hiper-convergentă ale SimpliVity sunt alimentate cu energie în mod corespunzător şi afacerile clienţilor sunt protejate complet împotriva consecinţelor costisitoare ale anomaliilor energetice şi de mediu.

Citiţi rezumatul soluţiei comune Eaton şi SimpliVity

Eaton şi SimpliVity

Beneficiile integrării

Integrarea validată în testele de laborator a Eaton cu SimpliVity şi VMware vCenter vă scuteşte de o grijă în plus şi, de asemenea, vă permite să:

 • Îmbunătăţiţi continuitatea afacerii prin migrarea şi consolidarea mașinilor virtuale (VM)
   
 • Extindeţi disponibilitatea VM critică şi a gazdei prin reducerea sarcinii
   
 • Efectuaţi oprirea şi repornirea gazdei pe baza anomaliilor de energie şi mediu
   
 • Creşteţi eficienţa generală a echipamentelor şi să reduceţi consumul de energie
   
Consultaţi oferta Eaton pentru soluţiile SimpliVity aici

 

Revenire la pagina principală SimpliVity