Aphel Limited

Aphel Limited, som anskaffades av Eaton 2007, var en mycket tekniskt skicklig leverantör av konnektivitetslösningar som under lång tid uppfyllt kundernas aktuella och framtida behov av kraft- och dataförsörjning. Aphels lösningar utformades för att uppfylla kraven på ett brett urval av marknader, inklusive nätverk och telekom, industri och militärprodukter. Produkterna har fått varubeteckningen ePDU och ingår i Eatons Power Quality-portfölj.

När användarna får möjlighet att mäta kraftförbrukningen – från en översikt över datahallen och vidare ned till enskilda servrar – får de bättre förståelse för kraftfördelningen i datahallen. Eatons kraftfördelningslösningar använder lokal teknik eller IP-övervakningsteknik och ger heltäckande förståelse för kraftfördelningen i racket vid beräkning av lastbalansering, lastsegmentering, effektivitet och energiförbrukning. Med Eatons styrteknik kan användaren även övervaka, växla, ordna och styra enskilda uttag.

Med alla våra produkter strävar Eaton efter fortsatt framgång genom att utnyttja ny teknik för att utveckla nästa generationens lösningar. Vår Quality Powerportfölj har tagits fram för att uppfylla kundernas specifika önskemål, för att komplettera nya eller befintliga lösningar och för att kunna erbjuda en heltäckande lösning.