Powerware Logo

Powerware

Eaton är en världsledande totalleverantör av system för strömförsörjning och avbrottsfri kraft som med Powerwarepodukterna konsekvent uppfyller de 9 tillgänglighetskrav som dagens digitala ekonomi kräver. Powerwareserien omfattar idag marknadens bredaste utbud av strömförsörjningsprodukter och tjänster:

System för avbrottsfri kraft (UPS)
Programvara
Övergripande service

Vår uppgift är att ge våra kunder tryggheten att deras system, data och verksamhet inte kommer att störas. Denna trygghet bygger på mer än 40 års erfarenhet, på djupgående kunskaper om kundernas tillämpningar och på kontinuerlig utveckling och världsledande service.

Powerwarelösningarna uppskattas av såväl UPS-användare som branschexpertis eftersom de ger högsta värde och tillfredsställelse för kunderna och för att de avspeglar den största insikten och förståelsen för kundernas behov bland samtliga UPS-leverantörer. Powerwareprodukterna rankas som nummer ett på den globala UPS-marknaden över 5 kVA och som nummer två för 5 000 VA eller därunder. Powerwareprodukter och tjänster har förskaffat sig förtroende från kunder av alla de slag världen över.

Med alla våra produkter strävar Eaton efter fortsatt framgång genom att utnyttja ny teknik för att utveckla nästa generationens lösningar. Vår Quality Powerportfölj har tagits fram för att uppfylla kundernas specifika önskemål, för att komplettera nya eller befintliga lösningar och för att kunna erbjuda en heltäckande lösning.