Aphel Limited

Eaton osti vuonna 2007 Aphel Limited yhtiön, joka tarjoaa huipputeknologiaa edustavia liitäntäratkaisuja. Yritysoston myö Eaton on tuonut myyntiin laajan valikoiman räkkipohjaisia virranjakoyksikköjä (PDU) konesalitarpeisiin. Virranjakoyksiköt sopivat kaikille tehoalueille ja teknologioille. Eatonin tavoitteena on tarjota asiakkailleen kokonaisvaltainen häiriöttömän sähkönsyötön ratkaisu pisteestä, josta sähkö tulee kiinteistöön aina sen käyttöpisteeseen saakka.

Powerware-mallistossa on useita vaihtoehtoja erilaisilla tulo- ja lähtöliitännöillä. Lisäjoustoa tuovat neljä eri teknologiavaihtoehtoa: etähallinta, valvonta, mittaroitu ja perus -PDU-tuotteet. Etähallintaan tarkoitetut mallit tarjoavat mahdollisuuden hallita yksittäistä pistorasiaa/ulostuloa ja seurata virrankulutusta. Valvontavaihtoehto puolestaan yhdistää paikallisen ja etävalvonnan. Mittaroiduissa tuotteissa on paikallinen ampeerimittari, ja perusmallin vahvuuksia ovat vankka rakenne ja joustavat asennusvaihtoehdot. Valikoimassa on myös pystyyn asennettavia virranjakoyksiköitä ja sekä 1U:n että 2U:n malleja.

Eatonin kaikki tuotteet ovat innovatiivisia ja edustavat seuraavan sukupolven huipputeknologiaa. Sähkönhallintaan keskittyvät kokonaisratkaisumme täyttävät asiakkaidemme erilaiset vaatimukset, täydentävät asiakkaamme uutta tai olemassaolevaa järjestelmää ja tarjoavat kattavat palvelut.