Powerware Logo

Powerware

Eaton on sähkönsyöttöön ja sen hallintaan liittyvien kokonaisratkaisujen johtava toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkeinta mahdollista käytettävyyttä. Luottamus tämän osaamiseen on syntynyt 45 vuotta kestäneen vakaan yritystoiminnan, asiantuntevan asiakastuntemuksen, jatkuvan tuotekehityksen ja korkeatasoisen palvelun tuloksena. Eatonin sähkönsuojausratkaisut varmistavat Sinun toimintasi kaikissa sähköhäiriötilanteissa.

Häiriöttömän sähkönsyötön järjestelmät (UPSit)
DC-tehonsyöttöjärjestelmät
Hallintaohjelmistot
Kattavat asiakaspalvelut

Eaton on sähkön laatuun ja sen hallintaan liittyvien kokonaisratkaisujen maailman johtava toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkeaa käytettävyyttä. Eatonilla on alan kattavin tuote- ja palveluvalikoima koostuen häiriöttömän sähkönsyötön järjestelmistä (UPSit),ylijännitesuojista, sähkökeskuksista, virranjakoyksiköistä (ePDU), räkkikaapeista, sähköanalysaattoreista, kaukovalvonnasta, hallintaohjelmistoista sekä kokonaisvaltaisista huoltopalveluista.

USA:ssa (Raleigh, Pohjois-Karoliina) pääkonttoriaan pitävän Eatonin myynti- ja huoltopisteitä on yli 30 maassa sekä jakelijoita yli 100 maassa ympäri maailmaa. Eaton Power Quality Oy on Suomen UPS-myynnin markkinajohtaja takanaan 45 vuoden kokemus UPSien suunnittelusta, valmistuksesta ja toimituksista. Espoossa sijaitseva yritys/tehdas työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 200 henkilöä.

Eatonin kaikki tuotteet ovat innovatiivisia ja edustavat seuraavan sukupolven huipputeknologiaa. Sähkönhallintaan keskittyvät kokonaisratkaisumme täyttävät asiakkaidemme erilaiset vaatimukset, täydentävät asiakkaamme uutta tai olemassaolevaa järjestelmää ja tarjoavat kattavat palvelut.