News Releases - 2016

Päivämäärä: 09. syyskuuta 2016

Eaton kertoo Nordic Digital Business Summit 2016 -tapahtumassa, miten datakeskukset voivat saavuttaa optimaalisen energiatehokkuuden

ESPOO, Suomi … Eaton kertoo Helsingissä 22. syyskuuta järjestettävässä Nordic Digital Business Summit (NDBS) 2016 -tapahtumassa datakeskusten ammattilaisille, miten energiainfrastruktuuri voidaan optimoida käyttövalmiudesta tinkimättä. Eaton esittelee osastollaan DC9, miten datakeskustoimijat voivat luoda entistä joustavamman, tehokkuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta parantavan datakeskusmallin. Eatonin edustaja pitää myös puheenvuoron datakeskusten infrastruktuuriratkaisuja määritettäessä ilmenevistä yleisistä ongelmista, ja tarjoaa neuvoja niiden välttämiseksi.

Puheenvuoro ’PUE (Power Usage Effectiveness) – when a perfect metric becomes the enemy of good data centre design’, pidetään klo 16.35 Future of Cloud & DC Technology -lavalla. Eatonin EMEA-alueen datakeskusratkaisujen operatiivinen asiantuntija Dennis O’Sullivan käsittelee paitsi virrankäytön tehokkuuden arvoa mittarina, myös sen vaikutuksia datakeskusten suunnitteluun ja sen luotettavuutta työkaluna vertailtaessa datakeskusten energiatehokkuutta.

”Vaikka virrankäytön tehokkuus tarjoaakin kiinnostavia näkökulmia, mahdollisimman alhaiseen PUE-arvoon tähtääminen saattaa olla jopa haitallista”, O’Sullivan paljastaa. ”Energiatehokkuus on usein keskeinen näkökohta datakeskusta suunniteltaessa, ja siihen voivat vaikuttaa monet tekijät, joita on tarkasteltava sekä yksitellen että erityisesti kokonaisuutena. Näin voidaan optimoida infrastruktuuri ja vähentää kokonaisenergiankulutusta sekä lisäksi saavuttaa entistä alhaisempi PUE-arvo.”

Tapahtuman aikana Eatonin osastolla vierailevat voivat keskustella yrityksensä energiavaatimuksista sähköasiantuntijoiden kanssa ja selvittää, miten älykkäät virranhallintaratkaisut voivat auttaa datakeskuksia saavuttamaan optimaalisen tehokkuuden mahdollisimman edullisesti, asennuskohteen koko elinkaaren ajan.

Nordic Digital Business Summit -tapahtuma on jo kolmen vuoden ajan tarjonnut verkostoitumismahdollisuuksia pohjoismaisille datakeskusten ja IT-alan ammattilaisille. Eaton on ollut aktiivisesti mukana tapahtumissa alusta alkaen ja toimii tänä vuonna paitsi näytteilleasettajana ja puhujana, myös sponsorina.

Lisätietoja Eatonin datakeskusratkaisuista on osoitteessa www.eaton.eu/datacenters. Kaikki tuoreimmat uutiset ovat nähtävissä Twitter-tilillämme @EatonIT ja Eaton EMEA LinkedIn company -sivulla.

Eaton
Eaton on voimanhallinnan yritys, jonka liikevaihto oli 20,9 miljardia dollaria vuonna 2015. Eatonin energiatehokkaat ratkaisut auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Eatonilla on noin 96 000 työntekijää ja sen tuotteita myydään yli 175 maassa. Lisätietoja löydät verkkosivuilta www.eaton.fi

Lisätietoja
Lehdistö
2019
2018
2017