integraatio

Integroitua virranhallintaa virtuaaliympäristöihin

Eatonin sertifioidusti VMware-valmis Intelligent Power Manager (IPM) -ohjelmisto tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitaan fyysisten ympäristöjen ja virtuaaliympäristöjen virtalaitteiden valvontaan ja hallintaan. Ohjelmisto integroituu saumattomasti virtualisointityökaluihin ja pilvipalvelujen hallintatyökaluihin, kuten VMwaren vCenter ja vRealize Operations. IPM lisää niiden ominaisuuksiin verkkoon kytkettyjen virtalaitteiden valvonnan, hallinnan ja ohjauksen.

VMware Ready logo

Ainutlaatuisen monipuolinen integraatio

VMware-valmius merkitsee sitä, että Eatonin IPM-ohjelmisto voidaan integroida saumattomasti VMwaren virtualisoinnin ja pilvipalvelujen hallinnan käyttöympäristöihin, vCenteriin ja vRealize Operationsiin. Näin voidaan varmistaa palvelutasosopimusten toteutuminen ja liiketoiminnan jatkuvuus. Ohjelmisto tuo IT-ammattilaisille lisää mielenrauhaa mm. seuraavien toimintojen ansiosta:

  • Yhdistetty hallintakäyttöliittymä – Yksinkertaistaa asennusta ja loiventaa oppimiskäyrää integroimalla virranhallinnan kätevästi vCenter- ja vRealize-omiin näyttöihin.
  • Infrastruktuurista tietoinen kuormituksen hallinta - Lisää järjestelmän käyttöaikaa, pidentää akkujen toiminta-aikaa ja minimoi sähköntuotannon kuormituksen keskeyttämällä ei-kriittisten koneiden toiminnan (ns. kuormien erottaminen) ja käynnistämällä virtuaalikoneiden suoran migraation suojattuun vyöhykkeeseen.
  • Dynaaminen tehon rajoitus – Pitää kriittiset työkuormat pitempään toiminnassa virrankäyttö- tai ympäristötapahtumien aikana rajoittamalla fyysisen isännän sähkönkulutusta.
  • Isännän virrankatkaisu etätoimintona – Auttaa säästämään arvokasta aikaa poistamalla resursseja kuluttavien, suorituskykyä heikentävien ja ylläpitoa vaativien isäntäpohjaisten agenttien tarpeen.
  • Automatisoitu järjestelmäpalautuksen vikasietoisuus – Auttaa välttämään tietojen menetyksen ja varmistamaan tietojen eheyden käynnistämällä ensisijaisten ja varatoimipisteiden synkronisoinnin ennen sähkökatkoa.
IPM Dashboard

Integroi virranhallinta virtualisoinnin koontinäyttöösi

Lisätietoja Intelligent Power -ohjelmistosta

Eatonin VMware-valmiit virranhallintaratkaisut ovat myös yhtenäisten (eli ”converged” tai ”hyper-converged”) infrastruktuurien johtavien toimittajien – mukaan lukien EMC, VCE ja NetApp – vahvistamia. Eatonin ratkaisujen avulla voidaan varmistaa, että yhtenäiset infrastruktuurit on suojattu luotettavasti sähkökatkoilta ja ympäristövaikutuksilta. Tämä auttaa parantamaan koko liiketoiminnan jatkuvuutta ja kestävyyttä.

Paluu VMware-kotisivulle

Contact me