Total Cost of Ownership Download for AndroidDownload for iOS

Alhaisemmat elinkaarikustannukset

Toimintamoodin ymmärtäminen

Kulujen minimointi aiheuttaa merkittäviä paineita kaikille, IT-päälliköstä aina toimitusjohtajaan saakka. Tehokas elinkaarikustannusten hallinta (TCO) on tänä päivänä vaatimus, ei toive. Aikaisemmin 99 % hyötysuhde ei ollut mahdollista mutta tänä päivänä se on Eatonin standardi. Jos hyötysuhde on yksi tärkeimmistä päätöksenteon kriteereistäsi, tutustu Eatonin vaihtoehtoihin.

99 % hyötysuhteella on merkitystä - Energy Saver System (ESS)

Parantaa hyötysuhteen 99 prosenttiin siirtymällä ohitukselle kun verkkosähkön korjaamiselle ei ole tarvetta. Teho syötetään staattiseen ohituskytkimen kautta, ja UPS on valmis siirtymään kaksoismuunnostilaan alle kahdessa millisekunnissa, jos ennalta asetellut verkkosähkön rajaarvot ylittyvät. UPSin ollessa ohituksella, laitteen elekroniikka suodattaa nopeat, matalaenergiset transientit. Tämä on yksinkertaisesti edistyksellisin, luotettavin ja nopeiten reagoiva saatavilla olevista energiansäästöjärjestelmistä.

CO2 Emission Reduction
*1 x 9395P 1100 kW ESS-tilassa yli 10 vuotta 27 % kuormalla verrattuna kaksoismuunnostilaan.

ESS on markkinoiden luotetuin ja eniten testattu energiansäästöjärjestelmä useamman vuoden käyttökokemuksen ja laajan asennuskannan ansiosta. Verrattuna erittäin korkean kaksoismuunnostilan tehokkuuteen, ESS-moodi kykenee normaalilla UPS-kuormalla vähentämään häviöitä vielä 74 % .

900000 kVA

Optimoitua tehokkuutta kahdenmuunnoksen hyötysuhteella - Variable Module Management System (VMMS)

VMMSAuttaa saavuttamaan korkeamman hyötysuhteen pienilläkin kuormilla, joka on tyypillistä rinnankäyvillä UPS-laitteilla. VMMS-teknologia optimoi tehoyksiköiden kuormitustasoja joko yksittäisessä tai rinnankäyvissä UPS-laitteissa asettamalla ylimääräiset UPS-moduulit valmiustilaan, jolloin niiden häviöt ovat minimaaliset. Tämä ei tarkoita ainoastaan korkeampia hyötysuhteita alhaisemmilla kuormatasoilla vaan se optimoi hyötysuhteen kaikilla kuormatasoilla (kts. viereinen kuva).

VMMS ja ESS ovat älykkäitä toimintamoodeja optimoimaan UPSin suorituskyky vastaamaan kuorman muutoksiin ja sähkön laatuun. Luontaisen kuormanjakamisen ansiosta UPS 9395P kykenee antamaan maksimaalisen suojan kuormalle, riippumatta kadonneesta kommunikoinnista vaihtelevilla kuormilla ja vaihtelevalla sähkön laadulla.

Hyötysuhde kaksoismuunnostilassa

Korkea energiatehokkuus kaksoismuunnostilassa alentaa huomattavasti käyttökustannuksia ja tarjoaa säästöjä ilmanjäähdytyksessä. Vanhemman UPSin vaihtaminen nykyaikaiseen Eaton UPSiin maksaa itsensä takaisin 2-3 vuodessa.

Easy Capacity Test (ECT)

ECTKuorman testaus voi olla kallista ja aikaavievää - mutta ei Eaton UPSeilla. ECT-ominaisuus kierrättää energiaa jolloin UPS on helppo testata. Et tarvitse vuokrattavia kuormavastuksia eikä sinun tarvitse enää tuhlata aikaa tai enegiaa kuorman väliaikaisesta kytkemisestä.

ECT tekee on-site testauksen käyttöönoton ja huollon yhteydessä helpoimmaksi, jolloin vältytään kalliilta kuorma pankkien käytöltä ja testaukseen liittyviltä kustannuksilta. Suurin kustannushyöty syntyy kun ETC:n on-site testauksessa on kuusi UPS-yksikköä, tällöin säästät jopa yhden UPSin ostohinnan verran.

Vähennä kokonaiskustannuksia (TCO)

Reduce TCOAlhaiset käyttökulut ja investoinnin nopea tuotto on nyt mahdollista saavuttaa uusimpien UPSien huiman kehityksen ja testatun huipputeknologian ansiosta.