Eaton Alliances

Samarbetspartners

Eaton arbetar nära tillsammans med ledande utvecklare inom IT-teknik för att ta fram verifierade krafthanteringslösningar som är kompatibla med virtuella IT-applikationer, inklusive konvergerade och hyperkonvergerade infrastrukturer.

Cisco Solution Partner

Cisco

Cisco knyter samman personer, processer, data med mera. Se hur Eaton som en Cisco Solution-partner integrerar och tillför värde.

Citrix

Eatons Intelligent Power Manager kan integreras sömlöst med Citrix XenCenter Server.

Dell EMC VSPEX LABS

Dell EMC

Dell EMC gör det möjligt att snabbare distribuera en beprövad infrastruktur utan riskerna och komplexiteten som den traditionella gör-det-själv-metoden medför. Eaton erbjuder Dell EMC-verifierade lösningar för att lösa dina applikationsspecifika utmaningar när det gäller krafthanteringen.

EMC VSPEX LABS

Microsoft

Eaton är medlem i Microsoft Partner-nätverket och har hjälpt till att utveckla integrerad kraftövervakning direkt i Microsoft Systems Center Operations Manager.

NetApp

Eaton är även med i NetApp Alliance Partner Program och tillhandahåller en kraftfull, integrerad och skalbar infrastruktur som utformats för att skydda och stödja FlexPod-plattformen.

Nutanix

Med Eatons intelligenta, integrerade och skalbara lösningar kan du organisera, skydda och hantera Nutanix-installationer, minska risker och upprätthålla verksamhetskontinuiteten.

SimpliVity

Tack vare samarbetet med SimpliVity kan Eaton förstärka OmniCube- och OmniStack-plattformarna med en fullständigt integrerad och skalbar infrastruktur som förenklar den annars så komplicerade krafthanteringen för virtualiserade miljöer.

VMWare

Eatons Intelligent Power Manager är en certifierad VMware Ready-produkt som sömlöst integreras med VMwares vCenter Server, vilket gör det möjligt för dig att styra ditt virtuella nätverk och dess strömförsörjning via en enda instrumentpanel.