Eaton & Simplivity

Eatons kraftinfrastrukturlösningar för SimpliVity

Som certifierad SimpliVity-partner bidrar Eaton till att maximera värdet av SimpliVitys lösningar genom att erbjuda en fullständigt integrerad och skalbar serie produkter som förenklar krafthanteringen och ökar tillgängligheten. Vårt kompletta lösningsutbud för strömförsörjning inkluderar kraftskydd, kraftdistribution, IT-rack och intelligent programvara för krafthantering.

Organisera

SimpliVitys lösningar med kraft från Eaton

SimpliVitys hyperkonvergerade infrastrukturlösningar kräver skyddad strömförsörjning och möjlighet till krafthantering. Nedan hittar du Eatons referenslösningar för SimpliVity-stackar.

Referensarkitektur för fjärrkontorslösning
Referensarkitektur för VDI-lösning med 250 användare
Eaton 5PX UPS

Läs mer om Eatons produkter för SimpliVity

 • Intelligent Power Software - används för att visa, övervaka och hantera ett kraftnät från en konsol på en fjärrdator eller virtuell maskin och för att aktivera principer för katastrofåterställning, inklusive flyttning eller mjuk avstängning av virtuella maskiner i händelse av längre strömavbrott.
   
 • 5PX UPS – en UPS i serverklass för tillförlitligt skydd av IT-stackar
   
 • ePDU G3 Metered Input – Eatons kraftdistributionsenheter för rackmontering hanterar strömfördelningen till IT-utrustningen i racken på ett intelligent sätt
   
 • EMP - Environmental Monitoring Probe ger tillgång till mängder av miljödata, som temperaturer, luftfuktighet, säkerhet, fukt och brandlarm, i realtid för att automatisera varningar och aktivering av principer i så hög grad som möjligt
   
 • IT-rack ur RE-serien för tillförlitlig placering och organisering av IT-utrustning

Läs om de fördelar Eatons integrering med SimpliVity kan erbjuda din verksamhet.

 

Tillbaka till SimpliVitys startsida