Lägre total ägandekostnad (TCO) Download for AndroidDownload for iOS

Lägre total ägandekostnad (TCO)

Att förstå driftlägen

Från IT- till CIO/CFO-nivå finns ett betydande tryck att kontrollera kostnaderna. Effektiv hantering av den totala ägandekostnaden (TCO) är nu ett krav, inte en lyx. Förr i tiden var 99 % UPS-effektivitet inte ett alternativ, men i dag är det Eatons standard. Om effektivitet är ett beslutskriterie för er, investera lite tid i att förstå Eatons olika erbjudanden.

99 % räknas - Energy Saver System (ESS)

Förbättrar effektiviteten till 99 % genom att stänga av kraftmodulerna när filtrering inte krävs. Strömmen matas genom den statiska bypassen men UPS:en är redo att växla till dubbelkonverteringsläge på mindre än två millisekunder, ifall den skulle överskrida de förinställda gränsvärdena. Förutom extremt låga förluster, ger ESS-läget filtrering mot snabba lågenergitransienter. Det är helt enkelt den mest avancerade, mest tillförlitliga och mest snabbreagerande, energisparande arkitektur som finns tillgänglig.

CO2 Emission Reduction
* 1 x 9395P 1100 kW i ESS-läge med 27 % laddningsnivå i över 10 år jämfört med dubbelkonverteringsläge

ESS är bevisat det mest pålitliga energisparsystemet på marknaden med många års användning inom en bred installationsbas. När man jämför med extremt hög dubbelkonverteringseffektivitet, kan ESS-läget fortfarande minska förlusterna med 74% med en typisk UPS last.

900000 kVA

Optimerad dubbelkonverteringseffektivitet - Variabel Modul Management System (VMMS)

VMMSHjälper dig att uppnå hög effektivitet även när UPS-lasten är låga - typiskt för redundanta UPS-system. VMMS kan optimera kraftmodulers lastnivåer i en enda UPS eller i parallella UPS-system, genom att stänga av den extra UPS-kapaciteten. Detta innebär inte bara större effektivitet vid lägre lastnivåer, men även optimal effektivitet vid alla lastnivåer, vilket visas nedan.

VMMS och ESS är intelligenta driftslägen för att optimera UPS-prestanda för att matcha laständringar eller elkvalitet. Tack vare inbyggd lastdelning, kan 9395P-systemet bibehålla maximal lastskydd även vid total förlust av kommunikation under varierande belastning och effektförhållanden.

Dubbelkonverteringseffektivitet

Hög energieffektivitet i dubbelkonverteringsläge sänker betydligt driftskostnader och ger besparingar i luftkylning. Att byta ut en UPS av äldre generation mot en toppmodern Eaton UPS kommer att betalas tillbaka inom 2-3 år.

Easy Capacity Test (ETC)

ECTLasttester kan vara både kostsamt och tidskrävande - men inte med Eaton UPS. Funktionen Easy Capacity Test (ETC) återcirkulerar energi från UPS:en för testning. Så det finns ingen anledning att spendera pengar på att hyra konstlaster och ingen tid eller energi slösas bort på tillfälliga ansluta dessa.

ECT förenklar test på plats under driftsättningen och schemalagda underhåll genom att eliminera behovet av stora och dyra konstlaster och relaterade arbetskostnader. Genom att använda ECT för att testa ett system med 6 enheter på plats, är det möjligt att göra en besparing motsvarande inköpspriset för en UPS.

Minska din totala ägandekostnad

Reduce TCOLåga driftskostnader och en snabb avkastning på din investering kan nu uppnås tack vare den senaste utvecklingen inom UPS-hårdvara och de beprövade teknologier som är inbyggda i Eaton UPS.